AcasăNewsHillary Clinton, vinovata de atacul din Benghazi

Hillary Clinton, vinovata de atacul din Benghazi

Hillary Clinton se invinovateste de moartea ambasadorului Christopher Stevens in atentatul de la Benghazi

Secretarul de stat american Hillary Clinton a declarat ca isi asuma responsabilitatea in legatura cu  modul in care SUA a gestionat atacul asupra Consulatului SUA de la Benghazi, in Libia.

Hillary Clinton se invinovateste de moartea ambasadorului Christopher Stevens in atentatul de la Benghazi

Ramasi fara „munitie”, republicanii il ataca pe Obama in legatura cu atacul de la Benghazi, Libia. Sefa diplomatiei americane, Hillary Clinton, a luat imediat pozitie si a incercat, prin asumarea raspunderii personale, sa-l menajeze cat mai mult pe Barack Obama, aflat „in corzi”, dupa ce a fost atacat de contracandidatuil sai, Mitt Romney.

Christopher Stevens

Acesta l-a acuzat pe presedintele SUA de neasigurarea conditiilor de securitate de la consulatul din Benghazi inaintea atentatului. Acesta s-a soldat cu decesul ambasadorului SUA, Christopher Stevens, si a altor trei persoane, in urma unui atac cu rachete lansat de o grupare islamista libiana.

„Closca” pentru Obama

Crezand ca prin sinceritate va atrage compasiunea, dar si mania indreptata initial spre Obama, Hillary Clinton a admis ca ea este de vina  pentru ca nu a gestionat corespunzator situatia din Benghazi. „Imi asum responsabilitatea pentru atacul de la 11 septembrie, in care a fost ucis ambasadorul american in Libia”, a declarat HillaryClinton  pentru CNN. Ea a precizat ca are in subordine peste 60.000 de persoane in lumea intreaga, in aproape 300 de ambasade si consulate,  iar  Obama nu avea cum sa stie ce masuri trebuiau luate de personalul care se ocupa de securitate consulatului din Benghazi.

author avatar
Arpad Dobre
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger