AcasăNewsHillary Clinton, colega de dosar cu Basescu si Boc

Hillary Clinton, colega de dosar cu Basescu si Boc

Hillary Clinton ajunge si ea, via Wikileaks, la DNA

Fostul vicepresedinte al ANPR Ingrid Mocanu a depus o plangere penala in care reclama interventiile facute pe langa Traian Basescu si Emil Boc, in favoarea unor firme, de catre fostul ambasador SUA la Bucuresti Mark Gitenstein.

Hillary Clinton ajunge si ea via Wikileaks la DNA

Concret, Ingrid Mocanu il acuza de trafic de influenta pe Mark Gitenstein, trafic exercitat asupra lui Traian Basescu si Emil Boc pe vremea cand cei doi ocupau functiile de presedinte si premier. Cum intregul demers se sprijina doar pe niste documente Wikileaks despre care se spune ca ar fi ajuns si la Hillary Clinton, Ingrid Mocanu cere si audierea fostului secretar de stat american in aceasta speta. ”Din stenogramele Wikileaks rezulta ca dl ambasador a intervenit la cel mai inalt nivel in stat, la dl Boc si la dl Basescu, pentru a rezolva un contract la Fondul Proprietatea. Adica sa nu aiba probleme o societate comerciala si sa se semneze contractul in conditiile pe care le dorea acea societate. Cum, ulterior, domnia sa lucra in stransa conexiune cu acea societatea, acea fapta constituie trafic de influenta. Dna Clinton este unul dintre destinatari si am cerut sa fie martor, la fel cum am cerut sa fie audiati si Traian Basescu si Emil Boc”, a explicat Mocanu cum se face ca numele lui Hillary Clinton a ajuns sa fie pomenit intr-o plangere penala depusa la DNA.

author avatar
Simona Badulescu
219 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sunt oarecum intr-o dilema: Inca nu stim cu a ajuns H. Clinton intr-un dosar DNA. Eu insumi fiind american prin naturalizare. Dar vom afla. Daca exista insa un argument solid, fiti siguri ca toti cei mari din PDL, inclusiv Traian Basescu, au contat pe acest „sprijin”, ca o siguranta de aparare a lor. Si totusi uite, s-a dovedit ca NIMIC nu te poate salva cand ai facut o MIZERIE. Exact cum a patit MAFIA de zeci de ori in istoria ei. Repet: A venit timpul d-lor de la PDL. Dar si de la PSD, PNL, bla, bla, bla.. Nu voi uita niciodata comportamentul vostru din Cluj, unde doreati sa apareti ca fiind DUMNEZEUl orasului de pe Somes. O faceti si in prezent. Orasul Cluj nu v-a apartinut NICIODATA. Nic vou si nici uramsilor, urmasilor vostri. Prof. Emil Aluas, Activist Politic, Editorialist, Presedinte-Fondator, Fundatia PRO WEST, Cluj-Budapesta. Blog: emilaluas.blogspot.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger