AcasăNewsHezbollah recruteaza luptatori pentru Siria din Bulgaria si Albania

Hezbollah recruteaza luptatori pentru Siria din Bulgaria si Albania

Cam 1000 de luptatori au fost antrenati sa lupte in Valea Beqaa Comentati si cititi aici: https://www.national.ro/news/hezbollah-recruteaza-luptatori-pentru-siria-din-bulgaria-si-albania-379703.html/#ixzz2uT1bBhnb

Conform unor surse militare occidentale, organizatia terorista libaneza Hezbollah recruteaza luptatori pentru frontul sirian, de partea presedintelui Bashar al-Assad, din Europa de Est.

Cam 1000 de luptatori au fost antrenati sa lupte in Valea Beqaa

Conform informatiilor, principalele tari din care se recruteaza jihadistii sunt Bulgaria, Albania si Kosovo. Pana nu demult, serviciile romane de informatii raportau prezenta pe teritoriul Romaniei a organizatiei libaneze, pusa de SUA pe lista gruparilor teroriste. Insa acum, surprinzator, Romania este omisa din „carti”. Mercenarilor recrutati li se promite asigurarea existentei familiilor in caz ca vor cadea „la datorie” prin Siria, luptand de partea regimului criminal. Odata recrutati, acestia fac un stagiu de antrenament in Liban, in Valea Beqaa, unde este fieful Hezbollahului, dupa care sunt trimisi in Siria.

author avatar
Adina Mutar
208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger