AcasăNewsHerr Mustar, si ipocrizia ucide! Ai omorat bunul simt!

Herr Mustar, si ipocrizia ucide! Ai omorat bunul simt!

La Cotroceni, ipocrizia e la rang de virtute

Cred cu tarie ca reprezentantii miscarii #rezist ar trebui sa inventeze un alt slogan. „Coruptia ucide” nu mai este de ajuns, eu vad ca si ipocrizia ucide. Macar bunul simt si tot comite o crima! Klaus Iohannis intra cu bocancii in principiile statului de drept, afirmand ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august 2018 a fost „disproportionata”. Si, cand spune asta, intoarce privirea de la reactia Frantei democrate la manifestatiile „Vestelor galbene”; la Paris, Macron a inchis Champs-Elysee si i-a gazat direct pe #rezistenti, asta dupa ce a autorizat fortele de represiune sa foloseasca armele din dotare!

La Cotroceni ipocrizia e la rang de virtute

As fi fost tentat sa scriu ca asta inseamna sa fii mafiot. Dar, nu, nu-i cazul, subiectul este prea sensibil si serios pentru a fi tratat atat de superficial precum o face presedintele romanilor. Al tuturor romanilor, desi el se scutura de cateva milioane din tara asta, optiunile lor politice ii repugna. Doamne, cata ipocrizie si falsitate pot zace intr-o marioneta azvarlita la Cotroceni doar ca sa faca jocurile altora!

„Eu cred ca o sa aflam vinovatii. O sincopa foarte trista pe care am avut-o pe 10 august in 2018, o manifestatie pasnica, au venit oamenii in concediu, in plina vara, sa arate ca nu mai sunt multumiti si nu mai tolereaza PSD-ul. Reactia autoritatilor a fost disproportionata”. Cumetre, oamenii aia pasnici au vandalizat Piata Victoriei din Capitala pe 10 august, atat de linistiti au manifestata! Cumintii tai deja visau ca fac revolutie, ca urletele si provocarile lor continue sunt suficiente argumente pentru o schimbare de regim. In forta! Herr Mustar, vezi ca din Bruxelles si pana la Paris, de la Berlin la Barcelona, autoritatile nu prea mai stau la discutii cu huliganii, derbedeii, incitatorii. Nu stiu cum sa iti spun mai delicat, dar in Occident elementele subversive  sunt reeducate pe loc, in masa, cu gaze lacrimogene, gloante de cauciuc si tunuri de apa! Intelegi? Alde Merkel si Macron, pe langa care te-ai tot gudurat fara success la Sibiu, ii bat pe #rezistentii lor de le suna apa-n cap!

„Cei care au instrumentat suprimarea manifestatiei din 10 august probabil au crezut ca, daca s-a putut la mineriada, se poate si acum. Nu se mai poate fiindca romanii sunt un popor liber si isi exprima vointa prin vot, nu cu bate”. Mare adevar a putut slobozi gura ta in ultima fraza, aleluia! Prin vot inseamna Parlamentul din prezent si Guvernul de azi, cel pe care-l sabotezi tu constant si cu dedicare. Poporul liber invocate de tine acum si-a exprimat vointa la ultimele alegeri generale, doar ca tu nu poti accepta optiunea lui nici dupa trei ani, te macina in continuare votul majoritatii romanilor.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger