Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hellvig, cu lamuriri la Parlament a doua oara intr-o luna

Hellvig, cu lamuriri la Parlament a doua oara intr-o luna

Autor:

Directorul Serviciului Roman de Informatii s-a prezentat si marti dupa-amiaza la Parlament, mai exact in fata reprezentantilor Comisiei speciale indrituite sa controleze activitatea SRI-ului.

 

Eduard Hellvig RICA PETRESCU 704x500 Hellvig, cu lamuriri la Parlament a doua oara intr o lunaEste a doua oara, practic, cand Eduard Hellvig ofera lamuriri senatorilor si deputatilor din cadrul forului condus de catre social-democratul Tutuianu. Daca precedenta data, pe 9 februarie, venise cu explicatii cu privire la informarile trimise din directia SRI-ului catre Ministerul de Interne, pe fondul incidentelor aparute la manifestatia din Piata Victoriei, din noaptea de 1/2 ale lunii in curs, de aceasta data Hellvig este asteptat sa ofere detalii lamuritoare cu privire la asa-zisul protocol cu DNA-ul, in baza caruia s-ar fi instrumentat unele dosare.

Sedinta Comisiei de control a activitatii SRi a inceput in urma cu scurta vreme, fiind asteptat ca, la finele acesteia, Eduard Hellvig sa faca precizari in fata presei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!