Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Hellvig, cu bagajele in Parlament

Hellvig, cu bagajele in Parlament

Autor:

Chemat la audieri de parlamentari, directorul SRI Eduard Hellvig s-a prezentat la raport cu patru valize burdusite de documente.

 

hellvig 1 Hellvig, cu bagajele in ParlamentDin start, Eduard Hellvig s-a aratat dispus sa intredeschida usa SRI declarand ca are „speranta unui nou inceput”. „Am fost parlamentar, inteleg rolul Parlamentului in democratie si am toata disponibilitatea si deschiderea de a avea o relatie mai mult decat apropiata, corecta si onesta cu comisia de control. Am venit la Parlament cu toata deschiderea sa raspund la toate intrebarile Comisiei”, a sustinut seful SRI. Afirmatie luata in serios de parlamentarii din Comisia de supraveghere a activitatii Serviciului, care l-au audiat ore intregi pe temele la zi: Coldea, implicarea SRI in protestele din ultimele zile, ofiterii acoperiti, diminuarea bugetului SRI in 2017. In cazul protestelor, seful SRI a negat orice implicare a institutiei inainte de a intra la Comisie si tot atunci a precizat ca va pleda pentru acordarea unui buget in 2017 care sa permit SRI-ului  sa aiba “infrastructura necesara pentru a nu ne distruge capacitatile de lucru si parteneriatele extrem de importante cu cei din Clubul de la Berna”. La ceas de seara, audierea lui Eduard Hellvig continua, proba ca intrebarile au fost multe iar raspunsurile mult mai ample ca de obicei.


1 Comentariu la Hellvig, cu bagajele in Parlament

  1. cobe

    Hellvige,degeaba pozezi a Bond,cu ochii astia albastri spre turcoaz,adica kakoaz,ni stii sa minti inteligent.Credeam ca ti-ai facut bagajele,cele patru negre,si o stergi de la serviciu prin demisie,dar ba.Esti o simpla sluga a celui care te-a numit si mai mult decat atat.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!