AcasăNewsHayssam, adus din nou la sediul DNA

Hayssam, adus din nou la sediul DNA

Omar Hayssam a fost rapit de securitatea externa siriana

Saptamana si audierea la DNA pentru afaceristul sirian condamnat in dosarul rapirii ziaristilor romani in Irak, dar si in alte cauze in care a fost acuzat de nereguli de natura financiara.

Este a doua zi de vineri, consecutiv, cand Omar Hayssam paraseste penitenciarul unde isi executa pedepsele in cauzele in care a primit condamnari pentru a ajunge la DNA, in Bucuresti. Omul de afaceri sirian a ajuns la primele ore ale zilei la sediul central al anchetatorilor anticoruptie, potrivit Digi24.

Si de aceasta data, audierea sa are legatura, cel mai probabil, tot cu cauza in care a discutat cu procurorii si zilele trecute, respectiv dosarul in care se fac cercetari in privinta privatizarii, in urma cu aproape 13 ani, IPRS- fosta Intreprinderea de Piese Radio si Semiconductori – Baneasa.

Ancheta in acest caz a inceput in urma cu cativa ani insa, avand in vedere ca afaceristul a fugit din tara o perioada lunga de timp, fiind adus in Romania in vara lui 2013, cercetarile au fost reluate abia ulterior momentului respectiv.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger