Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Harnagea, harneala TV pe banii nostri!

Harnagea, harneala TV pe banii nostri!

Autor:

Catalin Harnagea este un personaj misterios. Din sef al unei agentii de presa fara viitor, si care a ars la timp, omul a ajuns sa conduca SIE. Acum, desi e platit din buzunarul poporului, omul sta de veghe cate 3-4 ore pe zi la Antena 3, unde a devenit noul „parerolog” de serviciu.

 

catalin harnagea 720x430 Harnagea, harneala TV pe banii nostri!

Harnagea stie, explica, dezvolta si reformuleaza cu mare sarg la Antena 3, indiferent de subiect, dar incaseaza bani grei de la buget

Nu stiu cum se face, dar daca ai fost sef pe la servicii, este clar ca devii abonat la bugetul statului pe toata viata. Asa si Harnagea. Dupa ce si-a sacrificat turul pantalonilor ca sa frece fotoliul de piele dedicat sefului SIE, acum a primit o sinecura. El e mare sef la RoAID. Cum ce este RoAID? Acesta institutie este vitala pentru tara, caci este Agentia Romaniei  de Cooperare Internationala pentru Dezvoltare. Aceasta lupta impotriva saraciei. Nu stim noi ce arme foloste ea, dar sigur nu face nimic, caci suntem din ce in ce mai saraci. Numai Harnagea prospera. Prospera in direct, ca sa ne exprimam asa. Spionul spionilor, platit ca sa se ia la tranta cu saracia mondiala, bugetar care va sa zica, este zilnic, frate, la Antena 3. Aici, el da dimensiunea mintii sale pline de informatii facandu-se de ras ca se pricepe la orice. Un fel de Silviu Prigoanu cu ambele picioare. Practic, noi il platim din portofelele noastre, ca sa doarma intelept in studiourile conduse de Mihai Gadea. Pai, domnule Harnagea, daca vrei sa fii vedeta TV, lasa saracia globala altuia si ia-i locul lui Ciuvica, pe statele antenelor. E simplu. Altfel, este evident ca nu mai ai timp sa dai cu saracia de pamant, doar cariera de priceputeanu iti haleste toata dopamina, serotonina si melatonina de care dispui. Ca e „demanding” sa il imiti zi de zi, ore in sir, pe Radu Tudor. De ce te-am plati noi ca sa faci garagato-audienta Antenei 3? Care e privata. Fii barbata, Harnageo, si ia-ti o slujba la Gadea, poate s-o gasi unul capabil sa preia sinecura de la RoAID. Ca mai sunt oameni care au vile inchiriate la Snagov, dar aia muncesc cinstit, pe carca lor. Ce zici de-o imitatie de felul asta?


5 comentarii to Harnagea, harneala TV pe banii nostri!

 1. Gogu

  Un asa zis articol. Nicio informatie utila doar cancan. Oricum nea Andrei a te exprima ref la Prigoana cum ca nu ar avea doua picioare io in locu lui te-as cam da in judecata pe muuuuulti bani (mai ales ca aveti ceva experiente in acest sens 🙂

 2. EMIGRANTUL

  CACALIN H este o mare rusine nationala prin cea facut si ceea ce face pe bani publici multi FACE PARTE DIN MAFIA CARE A CAPTURAT RO DUPA 1990.

 3. nicodim

  sant satul de toate antenele si de toti harnagii ,ungurenii , coldistii,etc. ,aparuti in posturi decizionale strategice in ultimii 28 ani . Parerologii acestia care se pricep de la tenis de camp la economia , politica, problemele fundamentale ale Romaniei , Europei , Americii , Rusiei samd , dauneaza grav tarii noastre si prostesc populatia cu teoriile lor aservite foarte clar intereselor personale ale unora-altora , sau de grup .Din pacate romanii adevarati , oamenii normali nu au loc niciunde din cauza acestor paduchi aflati in simbria celor care servesc si asculta de dusmanii Romaniei . Vai de tara asta !

 4. Gabriela

  Sunteti rautaciosi. Dl isi exprima opiniile cand vrea, vat vrea si unde vrea ca si voi. Nu am inteles scopul acestui articol. Cred ca autorul are prea multe fantezii. Ceea ce sustine dl Harnagea este de multe ori corect. Deranjeaza corectitudinea?

 5. RUSU VIOREL

  Cautam imediat moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: viorell_64@yahoo.comComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!