AcasăNewsHarghita: Doi oameni au murit dupa ce 12 masini s-au ciocnit din...

Harghita: Doi oameni au murit dupa ce 12 masini s-au ciocnit din cauza cetii

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte patru au fost ranite, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit. Din cauza cetii si a poleiului, in accident au mai fost implicate alte zece masini.

(foto: iploiesti.ro)

Potrivit Realitatea TV, carambolul a avut loc joi dimineata, in jurul orei 8.00, pe Drumul European 578, intre localitatile Sanmartin si Sancraieni, din judetul Harghita.

Prima data, un autoturism, care venea dinspre localitatea Sanmartin,  a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus.

In urma impactului, doua persoane au murit pe loc, iar alte patru au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta din Miercurea Ciuc, pentru ingrijiri medicale.

Din cauza celor doua masini ramase pe sosea, alte zece s-au ciocnit. Oamenii legii au declarat pentru jurnalisti ca accidentul in care au fost avariata 12 autoturisme s-a produs din cauza cetii si a poleiului de pe carosabil. De asemenea, acestia au mai declarat ca a fost implicat si un autobuz cu 21 de calatori, dar fara ca vreo persoana sa mai fie ranita.

author avatar
Andra Nesu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger