AcasăNewsHAOS pe o autostrada britanica: 130 de MASINI s-au lovit. 200 de...

HAOS pe o autostrada britanica: 130 de MASINI s-au lovit. 200 de oameni, RANITI! – VIDEO

Accident de proportii, joi, pe o autostrada intens circulata. Nu mai putin de 130 de autovehicule – de mici sau mai mari dimensiuni- s-au izbit unele de altele, din cauza cetii care a acoperit brusc perimetrul soselei pe care rulau mijloacele de transport. Conform primelor estimari, numarul ranitilor ar fi ajuns la 200.

Totul s-a intamplat in urma cu doar cateva ore, pe autostrada A249, din Marea Britanie – mai exact pe podul Sheppey din Kent. In ciuda imaginilor de la locul accidentului deosebit de grav, suprinse din elicopter, leziunile pasagerilor aflati in autoturismele implicate in coliziunea in lant nu sunt, din fericire, foarte grave. Cu exceptia a cinci persoane, care au avut nevoie de interventia echipajelor de  descarcerare, pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate ale masinilor in care circulau, celelalte aproximativ 190 de persoane au suferit rani minore – taieturi si escoriatii. Au primit primul-ajutor de la medicii de pe zecile de ambulante sosite de urgenta la locul accidentului.

[youtube]CLFisuifXzo[/youtube]

Spaima tuturor celor aflati in trafic la momentul producerii impactului a fost, insa, deosebit de puternica. Martorii citati de BBC povestesc faptul ca minute bune tot ce au auzit in jur au fost zgomotele rotilor care frecau asfaltul, in incercarea disperata a soferilor de a frana, dar si bubuiturile cauzate de caroseriile masinilor care se izbeau unele de altele. Traficul rutier a fost blocat o perioada lunga de timp, pana cand medicii le-au acordat jutor ranitirlo, iar apoi echipajele de interventie au remorcat autoturismele avariate foarte grav. In tot acest interval, oamenii nu au avut alta solutie decat sa astepte pe marginea drumului, dupa cum se vede din imaginile surprinse de la locul accidentului in lant si postate pe Youtube.

[youtube]KkVpE0JEnGk[/youtube]

[youtube]O5SKgWoKegg[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
999 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger