Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Haos la RAR: asalt de masini second-hand!

Haos la RAR: asalt de masini second-hand!

Autor:

Blocaj la inmatricularile auto: desi  reprezentantele Registrului Auto Roman si-au suplimentat personalul, se fac ore suplimentare sau se lucreaza in schimburi, nu se mai pot face programari decat in luna martie.

 

de ce sunt cozi asa de mari la drpciv 30bdd3c097bd818a3c 940 0 1 95 1 Haos la RAR: asalt de masini second hand!Eliminarea timbrului de mediu, incepand cu data de 1 februarie, a dus la formarea unor cozi imense de oameni care vor sa-si inmatriculeze automobilele cumparate din strainatate.

„Fata de luna decembrie a anului 2016 numarul de programari la RAR a crescut cu apro­ximativ 50%. Astfel, daca in de­cem­brie 2016 la nivel national au fost apro­ximativ 48 de mii de programari, in luna ianuarie 2017 s-a ajuns la pes­te 75 de mii“, spune Roxana Nica, pur­tator de cuvant al Registrului Auto Roman.

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat ca, joi,1 februarie, au fost inmatriculate 6023 de autoturisme, dintre care 5500 second-hand.

Programul de lucru cu publicul al reprezentantelor Registrului Auto Roman va fi modificat, o zi pe saptamana. Astfel, in fiecare zi de joi, clientii vor putea beneficia de serviciile RAR pana la ora 20.00, masura posibila prin decalarea corespunzatoare a programului de lucru pentru o anumita parte din angajatii RAR. In prezent, in reprezentantele RAR, programul cu publicul se desfasoara in intervalul orar 8.00 – 16.00 de luni pana joi, respectiv 8.00 – 13.30 in zilele de vineri. Obtinerea unei programari pentru activitatile RAR este posibila in doua moduri: completand toate datele din formularul pus la dispozitie pe pagina www.rarom.ro, sau apeland serviciul Call Center la numarul cu tarif normal 021-9672.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!