AcasăNewsHaos in SUA dupa alegerile prezidentiale

Haos in SUA dupa alegerile prezidentiale

Protestatarii care ameninta cu rebeliunea in SUA si politistii care sunt obligati sa-i reprime vor crea haos in marile orase

Fanii lui  Barack Obama instiga la nesupunere si la haos in cazul in care va fi ales Mitt Romney. Sustinatorii contracandidatului actualului presedinte SUA au trecut deja la fapte, tragand cu arma asupra unui sediu de campanie al lui Obama.

Protestatarii care ameninta cu rebeliunea in SUA si politistii care sunt obligati sa-i reprime vor crea haos in marile orase

Mediul online din SUA a fost invadat de mesaje periculoase si indemnuri la rascoala. Sustinatorii lui Obama ameninta cu miscari masive de strada in cazul in care va fi ales Mitt Romney si sute de mesaje pe diverse platforme de socializare sunt pline de ura la adresa contracandidatului actualului presedinte SUA.

Iata cateva dintre ele, repostate pe Twitchy.com: „Daca Romney castiga, declansez o rebeliune… Cine e cu mine???”,  „Sper ca SUA sa fie pregatite ca, in cazul in care acest Romney iese castigator, poporul se va rascula in toata tara”, „Daca Romney  ajunge la Casa Alba, ucideti-ma inca de acum, pentru ca va fi rascoala!!!”etc.  Pe de alta parte, sustinatorii lui Romney, mai mult sau mai putin tacuti, au trecut deja la fapte.

Declaratie socanta

La sfarsitul saptamanii, un sediul de campanie al lui Obama a fost tinta unui atac armat, fara victime. In plus, sustinatorii lui Romney au descarcat o masina de gunoi de grajd in fata unui sediu al democratilor, ca raspuns la manjirea cu excremente a pancartelor lui Romney. Pe de alta parte, este socanta declaratia unui fan al republicanilor, care, discutand cu un copil de 12 ani a aflat ca parintii acestuia voteaza cu Obama. „Poate ca mama ta ar fi trebuit sa te avorteze”,  a fost de parere sustinatorul lui Mitt Romney.

author avatar
Arpad Dobre
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger