AcasăNewsHandbalista Alina Dobrin, din nou in sala de judecata cu sotul care...

Handbalista Alina Dobrin, din nou in sala de judecata cu sotul care a acuzat-o ca e lesbiana

(foto: presaonline.ro)

Joi dimineata, handbalista Alina Dobrin a mers din nou in sala de judecata, unde se lupta pentru custodia copilului cu fostul sot, care a acuzat-o ca e lesbiana.

(foto: presaonline.ro)

In aceast dimineata, Dobrin a venit la Judecatoria Sectorului 6, in jurul orei 8.30, insotita de colegele sale de echipa. Tot atunci a venit si Robert Pacuraru, fostul sot al handbalistei, care a acuzat-o pe jucatoare ca ar fi avut o relatie cu o alta colega de echipa, Cristina Niculae.

Daca la procesul de pe 10 ianuarie, la Judecatorie a fost prezenta si presupusa amanta a lui Dobrin pentru a o sustine, astazi, handbalista a venit insotita de alte colege.

Potrivit realitatea.net, niciunul dintre cei doi soti nu a vrut sa faca niciun fel de declaratii la iesirea din Judecatorie, unde au stat doar zece minute. Urmatorul termen al procesului pentru custodia copilului a fost stabilit pe 31 ianuarie.

Tot scandalul a inceput in luna noiembrie 2012, cand fostul pugilist Robert Pacuraru a bagat divort de Alina Dobrin din cauza ca aceasta il inseala cu o femeie, colega de echipa. Robert a cerut atunci si custodia baiatului de 7 ani, pe care cei doi il au impreuna.

author avatar
Andra Nesu
1.269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger