AcasăNewsHalucinant! Un metrou cu 2.000 de calatori, la un pas de a...

Halucinant! Un metrou cu 2.000 de calatori, la un pas de a deraia

Unul dintre lideriI de sindicat de la Metrorex, Ioan Radoi, a dezvaluit intr-o declaratie publica problemele cele mai grave la care bucurestenii, care folosesc cel mai rapid mijloc de transport in comun, se expun zilnic.

Dupa crima de la sfarsitul anului trecut cand Magdalena Serban, ucigasa de la metrou, a aruncat in fata garniturii o tanara, la statia Dristor, alte lucruri socante ies la suprafata despre deplasarea cetatenilor cu cel mai rapid mijloc de transport in comun, metroul. Ion Radoi, liderul sindialistilor de la Metrorex, a facut publica o dezvaluirie incendiara. Un tren de metrou cu 2.000 de calatori la bord a fost la un pas de a deraia, in urma unei defectiuni aparute la sistemul de directie. Asta recent, in urma cu doua saptamani.

Bieletul, bata-l vina!

“Un boghiu la un tren este, ca sa explic mai bine, cum este directia la masina, este ca si cum ai pierde directia unei masini. Trenul ar fi putut deraia, ceea ce, din fericire, nu s-a intamplat”, a spus Radoi. Dar asta nu e tot. Ioan Radoi a sustinut ca un astfel de incident s-a mai intimplat, doar ca, ”trenul era in curs de a se retrage si nu circula cu calatori”. ”A fost o defectiune la o piesa numita ”bielet”’, a sustinut Radoi, aratand jurnalistilor mai multe planse cu echipamente erodate. Intrebat de ce exista riscul acestor accidente, el a raspuns: ”Pentru ca acei oameni care fac licitatiile pentru trenuri, care fac receptia trenurilor si trebuie sa fie atenti la tot din punct de vedere tehnic, sunt interesati de ei, nu de metrou, nu de romani si Romania”. Aproximativ 300 de salariati ai Metrorex picheteaza, astazi,  Palatul Victoria, pentru a atrage atentia asupra problemelor de la metrou.

author avatar
Ramona Feraru
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger