AcasăNewsHalep, model pentru Elle

Halep, model pentru Elle

Era doar o chestiune de timp pana cand Simona Halep va accepta sa pozeze pentru reviste de profil. Cu toate ca s-a grabit sa respinga orice propunere considerata „mult prea indrazneata”, cea mai valoroasa jucatoare de tenis a momentului si-a etalat talentul pentru numarul din luna mai al publicatiei Elle.

„Nu, chiar nu mi-ar placea sa fac asa ceva”, raspundea Halep la o intrebare referitoare la aparitia unui pictorial sexy, asa cum au procedat colegele ei din WTA, supervedetele Maria Sarapova, Eugenie Bouchard, Elina Svitolina, Caroline Wozniacki ori Dominika Cibulkova. Cultura si mai ales educatia primita in familie i-au stabilit vehementa refuzului, dar cand in poveste a aparut numele celebrei reviste de moda Elle atitudinea s-a schimbat. In mod cert a contat si faptul ca Elle se remarca printr-o atitudine usor diferita de restul publicatiilor, iar pozele o infatiseaza pe Simona Halep in situatii cat se poate de decente. Mesajul transmis de constanteanca se vrea a fi despre o femeie puternica, dar seducatoare, stapana pe ea si mai ales pe principalul ei atu, ochii migdalati.

Printre altele, in interviul acordat pentru Elle, Halep vorbeste despre perioada copilariei, cand era o fetita timida, mult prea rusinoasa: „Nu stiu exact ce varsta aveam, dar tin minte ca mergeam la turnee si imi era rusine sa ma incalzesc inainte de meciuri. Ma duceam undeva in spatele terenurilor si ma incalzeam intr-un colt. Diferenta se vedea in atitudine, fetele care proveneau din tari mai mari erau cu mai multa incredere, mult mai relaxate si obisnuite cu tot felul de lucruri. (…) Ma maturizez si eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani si am trecut prin multe in toti acesti ani. Ma simt pregatita pentru viata”.

author avatar
Mihai Koblenko
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger