Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Haineala si Sima nu mai sunt secretari de stat in MJ. Nemultumirea lui Iordache

Haineala si Sima nu mai sunt secretari de stat in MJ. Nemultumirea lui Iordache

Autor:

Dupa ce Procurorul General a propus acest lucru, Sectia pentru procurori din cadrul CSM-ului a admis, vineri dimineata, cererea lui Lazar, privind incetarea detasarii secretarilor de stat Haineala si Sima la Ministerul Justitiei.

 

csm Haineala si Sima nu mai sunt secretari de stat in MJ. Nemultumirea lui Iordache“Cred ca decizia este benefica, este mai bine nu numai pentru cursul anchetei, pentru impartialitatea anchetei, dar si pentru cei doi procurori sa fie acasa, in Ministerul Public, la dispozitia Ministerului Public”, considera Procurorul General Lazar.

Nu de aceeasi parere a fost, insa, ministrul Justitiei. Intrebat daca i se pare ca aceasta retragere a celor doi era necesara, Florin Iordache a dat urmatorul raspuns: “fara indoiala nu, asta am si spus-o in cadrul dezbaterilor acolo (de la CSM-n.r) (…) fara indoiala aceasta solicitare nu isi are un temei juridic”.

Va amintim ca aceasta solicitare adresata CSM-ului in cazul Oanei Schmidt Haineala si a lui Constantin Sima vine pe fondul anchetei demarate de DNA in chestiunea redactarii OUG pe modificarea Codurilor. DETALII AICI.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!