AcasăNewsHai si tu pe Insula Suporterilor, sa ii sustii pe tricolori la...

Hai si tu pe Insula Suporterilor, sa ii sustii pe tricolori la meciul contra Frantei!

„Impreuna suntem 12 pentru echipa nationala”! Aceasta e deviza initiatorilor unui eveniment gratuit, la care suporterii tricolori sunt asteptati de vineri incepand, pe toata durata EURO 2016, pe „Insula Suporterilor”.

Asadar, in ziua in care se da startul Campionatului European de fotbal se dechide si Insula Suporterilor, locul in care poti veni, cu echipamentul de suporter, pentru a sustine tricolorii, in meciul de debut, contra Frantei!

Vrei sa stii unde e Insula Suporterilor? Simplu! In Parcul „Alexandru Ioan Cuza”, din Capitala, locul care, timp de o luna, sunt toate sansele sa devina un veritabil kilometru zero al fotbalului din Bucuresti. Asadar, daca vrei sa te alaturi celor care vor striga din tot sufletul „HAI ROMANIA”, vino vineri, 10 iunie, incepand cu ora 18, pe vechea Insula a Pensionarilor din parcul aflat in sectorul 3i! Atunci se vor auzi acordurile imnului oficial al suporterilor si, totodata, se va da startul distractiei cu un superconcert al trupei Bere Gratis si al maestrului Gheorghe Zamfir!

Cateva ore mai tarziu, fotbalul va pune stapanire pe atmosfera din Insula Suporterilor. pentru ca, de la 22, se va auzi fluierul de start in prima partida de la EURO 2016, cea in care Romania va intalni Franta, si pe care o puteti urmari pe ecrane gigant!

Iar de vineri incepand, zi de zi, pana la finele CampionatuluI European, a cincea editie la care participa Romania, organizatorii – Expopedia International SRL, sustinut de Bergenbier si Radio Europa FM, cu sprijinul Primariei Sectorului 3 Bucuresti -anunta ca pe Insula Suporterilor pe sustinatorii tricolorilor ii asteapta, pe langa fotbal, si multa distractie, concursuri, dar si bere rece si alte surprize.

HAI, ROMANIA!

author avatar
eNational
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger