AcasăNewsHai cu cei mici la "Copiii in tara minunilor", la Opera Comica...

Hai cu cei mici la „Copiii in tara minunilor”, la Opera Comica pentru Copii! (VIDEO)

O idee pentru parintii si bunicii aflati in cautarea unei piese de teatru la care sa isi duca prichindeii si o recomandare pe masura: „castigator al concursului de proiecte Stagiune UnderGrant 2018/2019”.

Vorbim despre spectacolul de pantomima „Copiii in tara minunilor”, pregatit de regizorul Silviu Oltean la Opera Comica pentru Copii.

Proiectul artistic se doreste a fi o imbinare cat mai armonioasa a frumusetii povestilor si a personajelor clasice cu metodele inovative ale teatrului non-verbal. Spectacolul „Copiii in tara minunilor” transmite aproape fara nici un dialog o serie de povesti in succesiune rapida, folosindu-se de imagini, de mimica si expresivitatea corporala a protagonistilor, de coregrafii, de situatii de lumina si nu numai. Tocmai gratie ritmului sustinut al montajului povestilor, micii spectatorii nu au timp sa se plictiseasca, dimpotriva, au ocazia sa adune cat mai multe subiecte demne de a fi repovestite cand ajung acasa, la restul familiei.

Spectacolul poate fi vizionat la Sala UnderGrant, dureaza 55 de minute, si se adreseaza copiilor de peste 3 ani. In distributie ii veti regasi pe Vera Stoian, Silviu Oltean, Paul Cimpoieru, George Dumitrescu, Silviu Man, Ionel Barac, Florin Rosu, Daniela Niculae, Beatrice Rubica si Dana – Gabriela Paraschiv.

[youtube]Mbdj5dXla9A[/youtube]

author avatar
National
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger