Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Guvernul solicita convocarea CSAT “in regim de urgenta”

Guvernul solicita convocarea CSAT “in regim de urgenta”

Autor:

Cabinetul Dancila ar vrea sa se convoace cat mai rapid Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, intr-o sedinta avand ca tema prima rectificare bugetara din acest an.

 

dancila 1 350x196 Guvernul solicita convocarea CSAT in regim de urgentaExecutivul a anuntat, miercuri dimineata, ca a trimis inca de seara trecuta la Cotroceni o solicitare “de convocare in regim de urgenta” a sedintei CSAT-ului.

Redam in cele ce urmeaza, integral, comunicatul facut public de Executiv:

“Guvernul Romaniei a trimis, seara trecuta, presedintelui Romaniei solicitarea de convocare in regim de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in vederea analizarii si avizarii propunerilor de rectificare a bugetelor institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale, cuprinse in proiectul primei rectificari a bugetului de stat pe anul 2018.

Executivul a facut acest demers in temeiul art. 6 (alin 2) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Solicitarea de convocare a CSAT, in regim de urgenta, are in vedere necesitatea adoptarii primei rectificari bugetare din acest an pentru asigurarea resurselor necesare platii cheltuielilor obligatorii ale bugetului general consolidat, respectiv drepturi de natura salariala, cheltuieli cu asistenta sociala, echilibrarea bugetelor locale, cheltuieli pentru plata contributiei Romaniei la Uniunea Europeana, precum si finantarea activitatilor de combatere a pestei porcine africane.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!