Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Guvernul scoate bani pentru zonele devastate de furtuna

Guvernul scoate bani pentru zonele devastate de furtuna

Autor:

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca Guvernul va aloca urgent 300 de miliarde de lei vechi zonelor din vestul tarii afectate de cumplita furtuna dezlantuita duminica.

 

tudose.q8dlyvhjg2 Guvernul scoate bani pentru zonele devastate de furtuna

Premierul Tudose da o mana de ajutor judetelor afectate de vremea extrema

In doua zile avem hotarare de Guvern si deblocam banii imediat. Toate judetele vor beneficia de acelasi tratament, toata lumea”, a dat asigurari seful Guvernului, ieri, la finalul sedintei comandamentului de urgenta intrunit la Timisoara. ”Incercam sa reparam cat putem, sa dam o mana de ajutor la ceea ce inseamna pagube pe toata zona afectata”, a adaugat Mihai Tudose, ocazie cu care a si lansat un atac dur impotriva ENEL si ANRE – pe care le acuza in mod evident ca nu si-au facut treaba. Concret, ENEL este acuzat ca nu s-a omorat cu refacerea retelelor de curent distruse de furtuna iar ANRE nu s-a obosit sa supravegheze ENEL-ul. ”Am sperante ca se va incheia si activitatea Enelului care, in loc sa se ocupe de ceea ce ar trebui sa faca, a inceput o activitate de PR foarte activa cat de buni si frumosi sunt ei. Si ANRE parca doarme in ultima perioada. Dat fiind faptul ca vine iarna a intrat in hibernare …”, a comentat acid premierul.


1 Comentariu la Guvernul scoate bani pentru zonele devastate de furtuna

  1. omuşiomu

    Când ziarele nu au ce scrie apelează- ca şi cum şi-ar schimba chiloţii -la perlele primului ministru a ţării.( în paranteză fie spus şi el de parcă abia aşteaptă să fie băgat în seamă de nişte inşi /ziariatori : ” Mâine fac şedinţă de guvern şi dau milioane ptr. cei afectaţi de furtună” ). Căutaţi-l în mass media pe ORBAN VIKTOR, Primul Ministru al Ungariei. Nu daţi de el. În direct numai parlamentarii i se pot adresa cu întrebări şi numai în Parlamentul din Budapesta. Activitatea Premierului şi a Cabinetului este prezentată în fiecare joi de către Ministrul Cabinetului Primului Ministru la o conferinţă de presă/informare de cca. 90 min. Care în următoarele 90 de minute răspunde la t o a t e ! ! ! întrebările puse …


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!