AcasăNewsGuvernul ii reclama pe Ludovic Orban si Varujan Vosganian la DNA

Guvernul ii reclama pe Ludovic Orban si Varujan Vosganian la DNA

Reprezentantii Guvernului vor sesiza Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu anumite ilegalitati de comiterea carora sunt banuiti Ludovic Orban, fostul ministru al Transporturilor, si Varujan Vosganian, fostul ministru al Economiei.

Corpul de control al premierului Victor Ponta a sesizat ca cei doi fosti ministri au incalcat legea in momentul in care s-a aprobat realizarea lucrarilor de modernizare a DN67C Bengesti – Sebes, cunoscut sub numele de Transalpina.

Pentru realizarea lucrarilor respective, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a achitat aproape 50 de milioane de lei, prin ordin de plata.

Si in conditiile in care membrii corpului de control sustin ca Ludovic Orban si Varujan Vosganian au incalcat legea in momentul in care s-au aprobat lucrarile respective, cei doi sunt acuzati ca au prejudiciat bugetul de stat cu suma respectiva.

Totusi, decizia finala in acest sens va fi luata de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie, care urmeaza sa fie sesizati printr-o nota oficiala.

author avatar
Cristi Ionita
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger