AcasăNewsGuvernul de tranzitie sirian a „esuat” in navele de razboi ale Rusiei

Guvernul de tranzitie sirian a „esuat” in navele de razboi ale Rusiei

Navele rusesti se joaca de-a intimidarea Occidentului

Rusia a demarat un exercitiu naval de anvergura, cu nave din flotele Marii Nordului, Marii Balticii si Marii Negre, pentru „a reaminti” Occidentului ca se va opune unei interventii in Siria.

Navele rusesti se joaca de-a intimidarea Occidentului

Peste opt nave de razboi si navele insotitoare vor participa la acest „exercitiu de amploare, cum nu a mai facut de ani de zile”, dupa cum l-a catalogat Andrei Frolov, de la centrul de strategii militare CAST, din Moscova. „Cele noua zile de exercitii militare vor sa demonstreze ca Rusia se va opune oricarei interventii militare in Siria, impotriva trupelor guvernamentale”, a apreciat Frolov.

Debutul acestui exercitiu coincide cu anuntul, la Istanbul, al Coalitiei Nationale Siriene, ca a esuat in alcatuirea unui guvern de tranzitie pentru a fi implementat in zonele stapanite de rebeli. Dupa „modelul Benghazi” libian. O noua propunere pentru „cabinetul” de cinci membri va fi facuta in zece zile. In principal, Fratii Musulmani s-au opus nominalizarilor, pe motiv ca un corp executiv redus ii defavorizeaza.

author avatar
Adina Mutar
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger