AcasăNewsGuvernul Dancila, populat cu no name

Guvernul Dancila, populat cu no name

Dancila va conduce un guvern populat cu pesedisti necunoscuti si fara anvergura

Dupa ce s-a asigurat ca fusta actualului premier se asorteaza perfect cu mustata sa, Liviu Dragnea nu mai vrea surprize neplacute in viitorul guvern. De aceea, ministrii maziliti vor fi inlocuiti cu pesedisti cunoscuti in general doar de familiile lor.

Dancila va conduce un <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagguvern title=guvern data wpil keyword link=linked>guvern<a> populat cu pesedisti necunoscuti si fara anvergura

Un exemplu in acest sens este renuntarea la cooptarea Ecaterinei Andronescu in Executivul Dancila, asta desi Andronescu era data drept viitor ministru al Educatiei imediat dupa ultimul CEx. Ulterior insa, s-a aflat ca celebrul Liviu Pop va fi inlocuit cel mai probabil de Mihaela Hunca – fost inspector scolar general in Botosani si deputat PSD aflat la primul mandat in prezent. Cum de ministrii ALDE nu se poate atinge, de doamnele Olguta Vasilescu si Carmen Dannici atat iar Mihai Fifor, Petre Daea si Paul Stanescu si-a dovedit credinta fata de el, Dragnea mai trebuie doar sa aleaga trei ”no name”-uri in locul ministrilor tradatori Marcel Ciolacu, Felix Stroe si Marius Nica. Treaba usoara, in fond in Teleormanul a demonstrat ca exceleaza in cadre de soi.

author avatar
Simona Badulescu
490 afisari

1 COMENTARIU

  1. Fara un ministru bun la Fonduri europene Guvernul Dancila nu va avea rezultate. Eu il recomand pe Eugen Teodorovici, pentru ca in Guvernul Ponta numirea lui E. Teodorovici la Fomduri Europene a fost un succes.A fost absortie buna pe Programele Operative si in general pe toate programele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger