Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Guvernul Ciolos da CNP-uri la toata lumea! Important e ca da, nu ia!

Guvernul Ciolos da CNP-uri la toata lumea! Important e ca da, nu ia!

Autor:

Premierul Dacian Ciolos s-a trezit luni cu noaptea in cap (vorba vine – nici macar nu dormea!) si a anuntat pe contul personal de Facebook (vorba vine – se ocupa altii sa programeze asemenea posturi!), noi detalii despre programul “Antisaracie”, initiat de guvernul tehnocrat pe care il conduce.

 

12548977 955736707796948 1851748541403443484 n ciolos 647x500 Guvernul Ciolos da CNP uri la toata lumea! Important e ca da, nu ia!

Dacian Ciolos a ales pentru prima zi a saptamanii sa atace problema micutilor fara de CNP (Cod Numeric Personal), subliniind cu tarie pe reteaua de socializare ca toti copiii trebuie sa aiba identitate: “Toti cei care nu au un CNP acum, vor primi unul, printr-un program inclus in pachetul complex ‪#‎antisaracie‬ pe care l-am elaborat in Guvern”. Asadar, iata un prim guvern (tehnocrat, sigur!), dar solicitat si sprijinit de “dreapta” politica autohtona, care da, nu ia. Pe praful asta e foarte important sa primesti, nu sa ti se ia. Guvernul Ciolos da CNP-uri la toti care nu au CNP-uri si, pentru asta, merita aplaudat. Altfel, programul asta complex antisaracie dispune si de alte masuri interesante. De pilda „Caravane medicale la sate, pe modelul unui proiect care si-a dovedit eficienta, sau, un alt exemplu – pentru forta de munca – un plan prin care zilierii vor putea beneficia de asigurari sociale si de sanatate”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!