AcasăNewsGuvernul a decis: Subventie la caldura, doar pentru cei cu venituri mai...

Guvernul a decis: Subventie la caldura, doar pentru cei cu venituri mai mici de 786 lei/luna

ajutor incalzireProgramul de ajutor pentru încălzire începe luni, 16 ianuarie. Cine trebuie să completeze declaraţiile pe proprie răspundere

Executivul a aprobat actul normativ privind acordarea subventiilor la incalzire doar persoanelor cu venituri mici.  Astfel, subventiile urmeaza sa fie acordate doar familiilor care au venituri lunare de pana la 786 de lei de persoana, asa cum a anuntat recent ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu.

ajutor incalzireConsumatorii vulnerabili, asa cum ii definesc autoritatile, vor primi sprijin de la stat in cazul in care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de pana la 786 de lei in cazul familiilor si 1.082 de lei in cazul persoanei singure. Totodata, in cazul persoanelor care-si incalzesc locuintele folosind gaze naturale, ajutoarele lunare pornesc de la  262 de lei, daca venitul mediu net pe membru de familie este de pana la 155 de lei, si ajung la 19 lei pe luna, in cazul in care venitul mediu net este cuprins intre 540,1 lei si 615 lei.

Cum vor fi acordate ajutoarele pentru caldura

Ponta: Ministrul Lazaroiu va aduce peste 1 milion de familii intr-o situatie imposibila de supravietuire in aceasta iarna!

815 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger