AcasăNewsGuvernatorul BNR: Constatam o revenire pe pamant a valorii Bitcoin

Guvernatorul BNR: Constatam o revenire pe pamant a valorii Bitcoin

Pe langa faptul ca adus in discutie decizia de majorare a ratei dobanzii de politica monetara, luata miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a facut referire si la Bitcoin.

Mai exact, raspunzand unei intrebari vizand motivul pentru care Banca Nationala a emis, deunazi, un comunicat pe acest subiect, Isarescu a punctat ca nu e prima oara cand BNR-ul emite un mesaj pe tema acestor criptomonede. „Acum nici sa repetam in fiecare luna nu cumparati Bitcoin. Suntem intr-o tara libera. Fiecare om are libertatea deciziei. Dar, cand vedem ca lucrurile se accentueaza, cand vedem ca s-ar putea intampla ceva, consideram ca e bine sa dam un comunicat. (…) Constatam, sa nu spun o prabusire, o revenire pe pamant a valorii Bitcoin. Si am considerat ca este bine sa mai atentionam o data publicul. Vedeti ca in comunicat este o fraza, nu stiu daca ati sesizat-o. Ca la noi inca apetitul fata de aceste monede -aceste criptomonede- este inca mic„, a sustinut Isarescu, intr-o conferinta de presa.

140 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ați remarcat totuși că dobânda de politică monetară nu este precum ROBOR-ul, cei de la BNR nefolosind procente de 0,01% în creșterile și descreșterii dobânzii de politică monetară,de exemplu, așa cum se calculează evoluțiile de „nivel” ale ROBOR-ului ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger