AcasăNewsGusti Lazar, acest Pinocchio al Justitiei

Gusti Lazar, acest Pinocchio al Justitiei

Procurorul Augustin Lazar paraseste sediul Ministerului Justitiei, marti 22 Martie 2016, la finalul interviului cu ministrul Justitiei Raluca Pruna,pentru ocuparea functiei de Procuror General al Romaniei. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, sufera de mitomanie. Mai concret, are mania de a minti oriunde, oricand, pe oricine. Dupa ce a negat zile in sir ca l-ar fi cunoscut personal pe actualul presedinte Klaus Werner Iohannis sau ca a depus la dosarul sau de candidatura pentru sefia Ministerului Public vreo clasare a dosarelor actualului presedinte al tarii, o ”bomba” de document i-a sarit in fata lui ”Pinocchio” de la Parchetul Alba Iulia, ajuns seful magistratilor din toata tara.

Justitia a fost zguduita, inca o data, din temelii de  minciunile lui Gusti, date in vileag acum de luju.ro. Actul aparut este o clasare a unui dosar in care era cercetat actualul presedinte Iohannis pe cand era primar al Sibiului. Klaus Iohannis, alt mincinos, a fost cercetat, atunci, pentru mai multe infractiuni savarsite ca edil. Iar, ”Pinocchio” de la Parchetul General era cel care a semnat actul de clasare al dosarului, exact la cateva zile dupa ce Werner Iohannis fusese ales presedinte. Ca sa vezi ce intamplare! Intre timp, suferind probabil de mitomanie, Gusti Lazar a negat sau a uitat ce a semnat. Conform luju, ”acest document a fost transmis in 20.11.2014, fix in data in care a fost finalizat dosarul de catre procurorul Iustin Bic, si la patru zile de la momentul la care Klaus Iohannis a fost ales presedinte al Romaniei”.  Adresa de la PCA Alba Iulia arata cum Augustin Lazar a luat la cunostinta de dosarele lui Klaus Iohannis, in ciuda declaratiilor sale potrivit carora nu a semnat niciodata niciun act care sa il vizeze pe presedintele Romaniei. Pe de alta parte, amintim ca, ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat ca la mapa profesionala a lui Gusti, prin care a fost numit Procuror General al Romaniei, a fost atasata si o adresa prin care un dosar al actulului presedinte a fost clasat. Augustin Lazar a negat cu vehementa acest fapt, sustinand ca ar fi vorba despre o clasare data de un alt procuror, magistratul Cristian Lazar. Deh, Pinocchio nu se dezminte.

author avatar
Ramona Feraru
566 afisari

2 COMENTARII

  1. Procurorul si Poporul

    PCR – PSD – CCR
    Cancer numit MAFIE
    Balaur roscat cu coarne
    Gata tara sa rastoarne
    Ori s-o vanda Dracului.

    Unde esti tu Presedinte
    Sa pui LEGEA sa triumfe?
    Toti calaii gramajoara
    Tradatori de neam si tara
    Pentru fapte sa raspunda
    Temnitele sa infunde!
    Sa asculte si martirii
    Cum raspund la fapte zbirii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger