AcasăNewsGusa, umilit ca ultimul sclav

Gusa, umilit ca ultimul sclav

Marele consultant politic a aratat ce poate

Acum cateva zile, sub semnatura lui Catalin Tache, ziarul National facea cunoscut numele celui care ar fi urmat sa fie candidatul Partidului Realitatea pentru functia de presedinte. Poate chiar si presedinte, intr-un final: Ioan Aurel Pop, presedintele Academiei Romane.

Marele consultant politic a aratat ce poate

Rolul lui Cozmin Gusa si al lui Rares Bogdan ar fi fost sa arunce pe piata stirea, la momentul oportun, calculat cu multa grija. Si, in egala masura, sa-i asigure publicitate candidatului, sa se ocupe de campania lui.

Rating cat PIB-ul Romaniei

E cea mai proasta alegere a celor care au pus la cale partidul, avand in vedere ca, in dorinta lor prosteasca de iesi cu ceva in fata, cei doi inchipuiti l-au dat in primire si pe Iohannis ca urma sa-l numeasca pe Dacian Ciolos premier. Cand spun cei care au pus la cale partidul, nu ma refer la Hoandra si alti patrioti de televiziune, nici la Gusa si Rares Bogdan, cei doi Heckel si Jeckel ai politicii de talk-show cu rating cat PIB-ul Romaniei. Mic, mic de tot. Ma refer la finantatorii externi si zic sa fim discreti si sa nu intram in amanunte.

Dupa ce l-a injurat pe Ghita

Socoteala finantatorilor nu s-a potrivit cu cea a cuplului de pacalici. Pe cei doi i-a mancat limba si au inceput sa vorbeasca inainte de termen, exact cat sa afle si ziarul National. Scandalul a fost gata. Telefoane cu urlete, cu tambalau mare cat China, ca s-a aflat. Finantatorii au zis ca a intarcat balaia, ca s-au lins pe bot de bani. Dar, cumva, situatia trebuia remediata. Asa se explica de ce Cozmin Gusa a intrat in direct la Romania TV, televiziunea pe care o injura cu patos. De cabluri, de bani, de monitoare si de Sebastian Ghita.

I s-a frant spatele

Show-ul a devenit repede sublim. Andreea Cretulescu se facea ca nu stie ce este ziarul National, desi acesta are 21 de ani de cand e pe piata. Era ba un site, ba un ceva despre care nu e sigura ca a auzit. Iar Gusa era de-a dreptul lovit de extaz ca o poate lauda pe Cretuleasca si emisiunile ei. Cata iubire, ce pupaturi, ca un 69 mediatic, de s-ar inventa, unde linsul condurilor stapanei promite un orgasm cosmic. Tot mediatic, normal. Ca Gusa a batut campii fericit, fasa a mai tine cont de umilinta pe care a trebuit sa o inghita, n-ar fi fost nimic. Mie, cel mai mult mi-a placut show-ul pe care l-a oferit. Avea ceva din demnitatea ramei care incearca sa stea drepti la drapel, dar i se frange spatele.

author avatar
Valentin Boeru
5.180 afisari

9 COMENTARII

  1. Crețuleasco, ziarul National, pe care noi il citim si de care zici ca nu ai auzit, e ala de unde copiati subiectele.

  2. Sursa din cercul diplomatic ne mai oferă și alte nume, în afară de Bogdan Chireac, care sunt angajate în dezinformare pentru a ajuta la afacerile unor grupuri oculte care se războiesc pe nevăzute. ”Chireac ăsta nu este singurul. Și nu are un rol foarte mare, rolul său s-a terminat din momentul scindării redacției Adevărul odată cu moartea lui Dumitru Tinu.”, mai spune sursa secretă. Celelalte nume pe care le lansează ca activând pentru serviciile străine sunt: Ionel Blănculescu, Cozmin Gușă, Radu Tudor, Mugur Ciuvică, Theodor Meleșcanu, Mihai Răzvan Ungureanu și însuși șeful SRI, George Maior. http://turnul.blogspot.com/2014/02/dezvaluiri-incendiare-o-sursa.html

    • Adevărat, când o pupa în cur pe Udrea când cu afacerea Motorola când cu Cocos pe terasa pulitologul anal ist niciodată nu le nimerește nici măcar când da exitpuli. E altfel de rama de interior. Pe astea nu le mai salvezi ca nu te salvează.

    • @ Kennedy

      Tu dai crezare oricarei persoane care scrie pe un blogspot FARA sa aduca argumente ?!

      Lista cu presupusii „agenti de influenta” nu a fost sustinuta decat de eterul sublim.

      Morsa este cu trup & suflet (mai ales trup) alaturi de DNA, statul //, UE, Merkel.

      Cand a trecut glontul pe langa tamp(l)a kovesitei (cf surselor lui SRS), morsa & pieleanu mai aveau un pic si izbucneau in plans in direct in studioul A3.

      Morsa & cristoiu au spus „acest guvern este cazut” in timpul manifeststiei din 10 aug a.c.

      Cristoiu facea pe mimoza la A3 in aceeasi seara spunand ca nu crede ca manifestatia se va potoli dupa atata pregatire.

      El se baza in forul interior pe faptul ca auzea din casa cum se deplaseaza niste manifestanti pe Victoriei.

      El punea paie pe foc crezand ca respectivii merg catre piata.

      In momentul in care reporterul A3 a spus ca de fapt EI PLEACA din piata, gogosarul cu puii nascuti vii s-a stafidit.

      Lovitura de stat esuase.

  3. Ziarul National este pe print de peste 20 de ani. In fiecare dimineata opresc la colt si cumpar imediat. La cafea citesc intotdeauna printul. Nu prea intru pe on-line. Sunt de moda apusa. Cretuleasca nu exista in presa cand Tache ne incanta cu editoriale mondene si politice. Ducerea in derizoriu a ziarului National ne arata ca totul este adevarat. Cum poti spune la un ziar care este pe print de peste 20 de ani ca este „micut”? Cretuleasco?! Esti „…..”. P.S. – Dupa parerea mea Gusa cu al lui Partid „Realitatea” face jocul lui PUTIN. Nu al americanilor.

  4. Un nebun care i-a luat teveu lui Vântu cu Codlea și SRI Cluji și alt nebun ce a lăsat TV și a fugit în Serbia… Cam asta e media România. Parnaiasi.

  5. Am văzut și rame verticale ce se tara demn din calea apelor. Ca sa le arat omenie iau un bat și le agat pe o magurica. Ele. Nu vor ști niciodată ce înseamnă un act de omenie și cine le-a salvat. Eu da. Ele nu-și vor mai aduce niciodată seama ce s-a întâmplat. Eu da. Ele nu-și vor mai aduce niciodată aminte de mine. Eu da de ele. Asta înseamnă conștiința. Asta face diferența creaționista.Un evoluționist trecea nepasator, fie calcă pe ele, fie se uita în gol la ele ca și când.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger