AcasăNewsGusa si Bogdan s-au certat de la ciolan

Gusa si Bogdan s-au certat de la ciolan

Fericirea lui Rares Bogdan atunci cand se afla in preajma lui Oreste nu i-a picat bine patronului Gusa

Baiat inteligent, cu studii superioare (nu si scoala vietii) si ceva relatii (de conjunctura, am zice noi), Rares Bogdan s-a grabit sa creada ca jurnalismul practicat de el la Realitatea Tv e o combinatie fifty-fifty. „Fifty-one pentru mine”, i-a reamintit Cozmin Gusa, jupanul din acte al celui mai indatorat si pestilential canal. Dat pe „mute”, ipochimenul din Dallas (cartierul clujean, nu serialul american!) amusineaza ziua pe langa birourile altor moguli de presa interesati de un pechinez isteric, iar noaptea latra in online despre libertatea de exprimare pe care i-a arestat-o patronul.

Fericirea lui Rares Bogdan atunci cand se afla in preajma lui Oreste nu i a picat bine patronului Gusa

Si cum mai planuiau ei sa conduca Romania. Soldar bai soldar, frati intru propasire materiala. Pasul 1 – ne facem partid, pe modelul Dan Diaconescu. Pasul 2 – cucerim Romania, umflam sondajele de opinie si intram semeti in Parlament. Pasul 3 -. Ei, la pasul 3 n-au mai ajuns, ca a inceput paruiala. S-or fi certat pe imparteala functiilor, mai stii?! Rares vrea sa fie presedinte, asta e cat se poate de clar, doar are in comun cu Iohannis si pasiunea pentru plimbari. Sa faci turism pe bani publici, prost sa fii si nu ratezi o astfel de sansa! Dar unde s-a mai pomenit ca seful sa fie sub angajat? Daca Rares a cerut Palatul Cotroceni, inseamna ca lui Cozmin nu i-a mai ramas decat Palatul Victoria, or functia de premier este sub cea de presedinte.

Paruiala in toata regula. Cum niciunul n-a cedat – se aude ca Rares Bogdan a fost categoric, „Nu negociez functia de presedinte!” -, Gusa l-a executat cat ai silabisi „fraier”. „Eu il cunosc pe Rares, el are doua viteze. Viteza de a fi curajos si talentat si viteza cu care, din frica sau din alte emotii, da cu bata in balta. Asta s-a intamplat si acum. Ne stim de vreo 20 de ani. Nu vreau sa exagerez, dar, dupa tatal si mama lui, oameni pe care ii respect, tin la ei, avem o relatie apropiata, s-ar putea sa il cunosc cel mai bine. Poate Tavi Hoandra, prietenul si colegul nostru, il cunoaste la fel de bine sau poate fostul lui coleg de facultate, Eduard Hellvig, care este astazi directorul in civil al SRI, il cunoaste la fel de bine”, a precizat fostul apropiat al lui Adrian Nastase, nu inainte de a-l face KO pe Rares Bogdan: „Eu am inventat brandul Jocuri de putere. Ca si pe Rares, moderatorul!”.

Realitatea Tv intoarce armele impotriva lui Iohannis?

Greu de spus, dar sunt informatii ca scaderea in sondaje a lui Klaus Iohannis are legatura cu schimbarea de optica la Realitatea. Se prea poate ca Gusa sa fi ordonat distantarea de neamtul cu viza de flotant la Palatul Cotroceni, o optiune cu care buzele lui Rares Bogdan nu au fost de acord.

Totusi, urmatoarea declaratie data de patronul Realitatii pare ca un apel la intoarcerea armelor impotriva lui Iohannis: „(…) asta e, cateodata cedezi. Eu cred ca Rares Bogdan a cedat unor presiuni, unor influente. Nu e usor sa te prezinti in fiecare seara si sa te bati cu mafia lui Dragnea. Nu e simplu sa-l sprijini in continuare pe Iohannis, cum face Rares, desi nu mai este niciun argument pentru acest lucru. Nu e simplu sa iti vina fel de fel de mesaje pe Facebook”.

Sa nu-l vaitam, insa, pe Rares Bogdan. Ramane somer, dar unul de lux. Cat a aparut pe sticla la Realitatea, si-a cladit imagine si un imperiu financiar ce ii hranesc ipocrizia. La cum il stim, peste numai cateva zile va vorbi despre viata grea a romanilor savurand un pahar de vin alb pe o terasa in Taormina, Sicilia.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
4.209 afisari

7 COMENTARII

  1. Gusa normal ca isi sustine candidatul lui la prezidentiale si partidul lui ca doar no fi prost sa il sustina pe Iohannis. In rest vine alt Rares, ca de Raresi din astia e plina Romania cresc ca frunzele de salata pe campuri, ce o fi asa de greu sa faci pe nebunul la tv?

  2. GUSA E NEPOTUL RAPOSATULUI IULIAN VLAD-fost sef al securitatii bolsevice CE VRETI MAI MULT DE LA EL…??? EL ARE HORA LUI si o barfeste pe a altora…in stil maidanez.

  3. Era momentul ca hoitarul Gusa sa schimbe „catindatul”. Prostul ala de Rares Bogdan, vanghelionarul lui Vanghelie (culmea performantei jurnalistice, ce sa zic!),are si el dreptatea lui, Iohanis pica odata cu Helvig, deci in acelasi timp cu Rares, cum sa nu tii cu al doilea mandat?! Numai ca versatilul Gusa stie ca „oculta” l-a ales pe Ciolos, ba mai e si varianta „nationalista” a Grupului securist de la Cluj (astia, la inaugurare chiar au fost securisti si inca d-aia nationalisti, pana le-a ghicit cineva pretul corect!), numai ca inca n-au identificat „fraierul”, am inteles ca ac ademicianul propus a declinat oferta, desi, s-a incercat si santajul specific… Oricum, lasa-i sa se paruiasca, nu-i deranja!
    P.S. Cred ca Gusa urmareste cu „ingrijorare” evolutia situatiei de la Paris, daca „pica” Macron, Ciolos, numai cu oengheurile lui Soros n-are nicio sansa, poate scoate Dancu vreun fazan din sondaje…securistii nostri sunt oricand gata sa-l agate-n geam…

  4. Probabil ca frecventezi marile haznale, altfel cum poti fi asa cunoscator?! Pe de alta parte, sa aperi o hazna TV, cu audienta sub genunchiul broastei, aruncand cu laturi intr-o publicatie atat de cunoscuta si apreciata, e un act de oftica tipic pierzatorilor de ratting…Daca te exprimai mai ingrijit, as fi zis ca esti din publicul iubitor de cacart al dilemelor, asa, pari mai degraba un ratacit…
    P.S. De unde stii tu la ce e buna hartia Nationalului, ca nu pari un abonat, sau printezi ziarul si ai imprimanta „cu ace”, ca aleea merg si cu o hartie mai fragezibila…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger