AcasăNewsGuru Bivolaru ia din nou bani de la statul roman

Guru Bivolaru ia din nou bani de la statul roman

Gregorian Bivolaru are inca ”pile” la CEDO. Liderul spiritual al Miscarii de Integrare in Absolut a reusit sa mai faca rost de un ban de la statul roman. Ieri, judecatorii de la Strasbourg au hotarat ca lui Bivolaru i-a fost incalcat dreptul la o judecata intr-un termen rezonabil. Astfel ca, statul roman este obligat sai plateasca daune morale. CEDO a spus ca lui Guru Bivolaru, asa cum il stiu toti cei care s-au ”integrat in absolut”, are de primit  1.200 de euro, plus cheltuieli de judecata constatand o incalcare a art. 6 § 1 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului (n.r.dreptul la un proces echitabil şi in termen rezonabil).

Pe de alta parte, Bivolaru nu e la prima cerere de acest  fel.  Anul trecut, prin avocatii sai, Guru a mai primit 7000 de euro, platiti de romani pentru ca CEDO a decis ca  acesta a fost in mod ilegal privat de libertate dupa decizia de eliberare din arest dispusa de Curtea de Apel Bucureşti in aprilie 2004. Atunci, Curtea de la Strasbourg hotara ca ” Operaţiunii Christ”, cand Gregorian Bivolaru a fost reţinut in cladirea vamii din Nadlac, in timp ce se interesa asupra unei eventuale interdicţii de a parasi ţara, i-au fost incalcate drepturile legate de drepturile de libertate si ca perchezitiile facute in asramurile MISA au fost ilegale. Bivolaru a fost insa condamnat in 2013 de instanta suprema la şase ani de inchisoare cu executare. Procurorii au susţinut la procesul de la ICCJ ca, in perioada 2002 – martie 2004, Gregorian Bivolaru, folosindu-se de calitatea declarata de „profesor yoga” şi „mentor spiritual”, prin abuz de autoritate şi ţinere in stare de aservire, a recrutat, in scopul exploatarii sexuale, o minora, cursanta yoga, cu care a intreţinut, in mod repetat, acte sexuale şi de perversiune sexuala, oferindu-i diverse sume de bani şi alte foloase. Gregorian Bivolaru a mai fost acuzat ca, in perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum şi in aprilie 2003, a intreţinut acte sexuale cu alte doua minore, folosindu-se de calitatea sa de mentor spiritual.

 

 

 

author avatar
Ramona Feraru
333 afisari

2 COMENTARII

  1. Avem un intreg aparat birocratic, de la primiri, la procesari cereri, tot „incadrat” SIE, ca Raluca Pruna, in afiliatie de idei cu Macovei, care a inlocuit vechii functionari romani de la CEDO, odata cu trimiterea „la post” a judecatoarei Iulia Motoc si ea cam integrata in absolut la fel ca foarte multi dintre magistratii romani care au prins „trenul ” MISA…Dupa Ciolos, Monica Macovei, cateva ardielence fierbinti, vamaiotele oengiste, plus multi „acoperiti”. Oricum, Bivolaru a beneficiat de aceeasi „protectie” CEDO, ca si Macovei, cand a avut procese acolo, numai cetatenilor obisnuiti li se resping cererile din faza de „inregistrare”, ca asta e rostul „secretarelor” SIE detasate….Cand (daca) se va face ceva curatenie in justitia romana, vor veni „ajutoare straine”, detasatii astia acoperiti, gata titrati, numai buni de cocotat in functii pe baza „experientei”….Sunt institutii in care nimic nu moare, nici ideologie, nici aspiratia spre dictatura, nici apetitul spre tortionarism si astea sunt serviciile secrete, ce nu ne foloseste acum, trimitem in delegare si recuperam la nevoie….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger