AcasăNewsGrupul infractional organizat de la DNA, revocat

Grupul infractional organizat de la DNA, revocat

Actualul sef interimar al DNA, Calin Nistor, desi era mana dreapta a Laurei Kovesi si stia de mult timp cu ce ”se  mananca” procurorii care ”paradeau”, a inceput curatenia in institutie. De fatada sau doar pentru a arata ca DNA se scutura de anchetatorii ”la comanda”, Calin Nistor a cerut, ieri, revocarea magistratilor de la asa zisa ”unitate de elita”. Si lista va continua. Mai mult, asa cum stau acum lucrurile, procurorii ”paraditori” se vor trage unul pe altul in jos, evident.

Printre proscrisi se numara seful unitatii, cel care tinea zilnic legatura cu Kovesi, magistratul Lucian Onea. Pe ”lista neagra” au mai fost nominalizati  Deaconu Giluela, Savu Alfred Virgiliu, Raileanu Elena Cerasela. Toti procurorii de la DNA Ploiesti au fost chemati la Parchetul General, unde au fost audiati si unde li s-a comunicat inceperea urmaririi penale pe numele lor. Totodata, anchetatorii de la Sectia pentru investigarea magistratilor corupti au extins urmarirea penala si pe numele controversatilor Lucian Onea si Mircea Negulescu, dupa plangerile depuse de politicianul Vlad Cosma. Negulescu va mai fi cercetat pentru trafic de influenta si folosirea functiei pentru favoruri sexuale.

 Si procurorii plang cand sunt audiati

Surse judiciare ne-au declarat ca seful interimar al DNA a inceput sa inteleaga gravitatea problemelor din sistem si a spus ca se gandeste, urmand procedura, sa ceara revocarea si pentru ”grupul” de la Oradea.  Aceasta unitate a DNA a facut dosare fictive si ”linisteau” judecatorii care nu raspundeau la comenzile lor si  ale celor din SRI. Miercuri , au fost audiati procurorii din Oradea, devoalati de inregistrarile aparute in spatiul public. Dupa ore de dat cu subsemnatul Ciprian Man, capul ”gruparii care linistea judecatori” si-a cerut iertare, iar altul a iesit de la audierile de la Parchetul General plangand.

author avatar
Ramona Feraru
366 afisari

2 COMENTARII

  1. Praf in ochii fraierilor. Cand or sa iasa mai marii justitiei cu un comunicat care sa condamne public toate magariile procurorilor, atunci at fi un semn de normalitate.

  2. Tehnicile de azi dragi procurori îți vede rozeta din satelit ? în tri culori. Deci cu atenție la neatentie cu foarte mare atentie. CU DUKADAM NU TE JOCI. DUKADAM APARA TOT!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger