AcasăNewsGrupare de proxeneti, destructurata

Grupare de proxeneti, destructurata

Oamenii legii din Buzau, Bucuresti si Botosani si-au unit fortele pentru a destructura o grupare specializata in comiterea de infractiuni de proxenetism si trafic de persoane.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Buzau, impreuna cu ofiterii de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, Serviciilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Buzau, Botosani si IPJ Buzau – Serviciul Actiuni Speciale au efectuat, marti dimineata, sapte perchezitii domiciliare pe raza judetului Buzau, a municipiilor Bucuresti si Botosani, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale formata din patru persoane, specializata in comiterea de infractiuni de proxenetism si trafic de persoane.

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca in perioada mai–septembrie 2014 membrii gruparii, in baza aceleiasi rezolutii infractionale, au recrutat mai multe persoane de sex feminin in scopul practicarii prostitutiei pe teritoriul Marii Britanii.

Victimelor li se promiteau locuri de munca in cluburi de agrement din Marea Britanie, cu posibilitatea recrutarii de clienti pe site-urile de adulti sau erau atrase prin metoda cunoscuta sub denumirea de „lover boy”.

Din activitatea de prostitutie a victimelor, membrii gruparii au obtinute peste 65.000 lire sterline.

Suspectii vor fi audiati la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzau, urmand ca la finalizarea acestei activitati sa se propuna masurile legale care se impun.

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger