AcasăNewsGroaza printre americani: Zeci de raniti in Virginia, in timpul unei parade...

Groaza printre americani: Zeci de raniti in Virginia, in timpul unei parade (VIDEO)

Un nou incident a sadit panica printre americani. Cel putin 50 de persoane au fost ranite in timpul unei parade ce a avut loc in Virginia.

O masina condusa de o persoana in varsta a intrat in plin intr-un grup de oameni care iesisera in strada, sambata dupa-amiaza, pentru a lua parte la o manifestare traditionala. Cel putin 50 de oameni au fost raniti de autoturismul scapat de sub control, care i-a izbit in plin, conform CNN. Sase dintre ei sunt in stare mai grava.

Martorii povestesc ingroziti ca persoanele ranite nu au avut timp sa se salveze din calea autovehicului. Mai multe ambulante au intervenit de urgenta la locul incidentului si au acordat primul-ajutor ranitilor, inainte de a-i prelua si a-i duce la spital.
Se ia in calcul varianta ca soferului i s-a facut rau la volan si din acest motiv a scapat vehiculul de sub control. Politia urmeaza sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul.

Luna trecuta, doua bombe artizanale au explodat in apropierea liniei de finish a unui maraton desfasurat la Boston. Trei oameni au murit si peste 700 au fost raniti. Tragedia i-a ingrozit nu doar pe americani, dar si lumea intreaga.

[youtube]P2rYwH0-xAk[/youtube]
[youtube]Kq_1MBmTp8w[/youtube]
[youtube]6kB8L10mzpI[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger