AcasăNewsGroaza la un spectacol cu baloane cu aer cald: Unul a luat...

Groaza la un spectacol cu baloane cu aer cald: Unul a luat foc pe neasteptate! (VIDEO)

Participantii la o manifestare destinata baloanelor cu aer cald au fost martorii unui incident nedorit si in acelasi timp foarte periculos. Unul dintre obiectele de zbor a cazut peste un stalp de inalta tensiune si a luat foc.

A fost spectacol de culori si forme pe cer, deasupra statului american New Mexico, si nimic nu parea sa anunte finalul datator de fiori al calatoriei echipajului aflat intr-unul dintre baloanele cu aer cald participante la deja cunoscutul festival Albuquerque International Balloon Fiesta. Insa la un moment dat, dupa cum se observa din imaginile suprinse la fata locului de camerele TV si difuzate de ABC News, vehiculul decorat in culorile curcubeului a pierdut din altitudine si s-a lovit de firele electrice, inainte de a se prabusi de la circa 12 metri inaltime.

Cosul balonului s-a aprins aproape instantaneu, prinzandu-i in flacari pe cei doi barbati aflati la bord. Oamenii s-au ales cu arsuri destul de grave. Au fost preluati imediat de ambulante, fiind transportati la spital, pentru ingrijiri.

[youtube]K9fjFBNoSyw[/youtube]

Sursa foto: reporterntv.ro

1.635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger