AcasăNewsGroaza la Cannes: Impuscaturi in timpul unui interviu in direct! Un celebru...

Groaza la Cannes: Impuscaturi in timpul unui interviu in direct! Un celebru actor descrie momentele socante! (VIDEO)

Un barbat a fost arestat dupa ce a aparut din senin intr-un studio improvizat la Festivalul de la Cannes si a deschis focul! Aflat in timpul unui interviu in direct, cunoscutul actor Christoph Waltz a reusit sa fuga din calea agresorului, insa povesteste socat prin ce momente cumplite a trecut!

Incidentul a avut loc vineri seara, chiar in timp ce statul laureat cu Oscar acorda un interviu televiziunii franceze Canal +, impreuna cu un alt coleg de breasla, Daniel Auteuil, ambii in calitate de membri ai juriului editiei din acest an a Festivalului de la Cannes.

La un moment dat, individul furios a patruns in fata camerelor, fluturand arma si amenintand ca are o grenada si ca va arunca in aer studioul amenajat in apropiere de plaja. Pana sa poata interveni cineva, individul a tras doua focuri de arma. Agentii de paza s-au repezit si i-au scos pe cei doi actori din calea barbatului dezlantuit, iar ceilalti oameni au reusit si ei sa se ascunda din calea pericolului. Nimeni nu a fost ranit, insa toti au fost socati de ce s-a intamplat.

Waltz a povestit pentru Daily Mail ca a trait momente de cosmar si ca s-a temut pentru viata lui. „Cred ca avea un pistol si a tras, dar din fericire pentru mine au fost gloante oarbe”, a declarat, ingrozit, starul.Barbatul a fost imobilizat si dus la politie. In momentul in care l-au perchezitionat, politistii au descoperit asupra sa o grenada, dar nefunctionala, si un cutit.

[youtube]jgVyPbdUSLo[/youtube]

 

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger