AcasăNewsGroaza generala si mai multi pasageri raniti, dupa ce un avion a...

Groaza generala si mai multi pasageri raniti, dupa ce un avion a traversat o zona cu turbulente!

O calatorie pe care pasagerii aflati la bordul unei aeronave nu o vor uita vreodata. Se asteptau sa traverseze zone cu turbulente, pentru ca nicio cursa nu e lipsita de emotii, dar nu si-au imaginat ca vor trece printr-un calvar.

Avionul apartinand unei companii braziliene avea peste 160 de oameni la bord. Aparatul de zbor decolase din capitala Spaniei, Madrid, si se indrepta spre Sao Paolo. Pana sa ajunga, insa, la destinatie, pasagerii – dar si membrii echipajului- au trecut prin momente de groaza.

Aeronava a fost atat de puternic zdruncinata, incat cel putin 12 persoane au ajuns pe mana medicilor cu bratele fracturate, conform news.com.au. Cu totii au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-au ales cu leziuni destul de grave, nemaivorbind de o sperietura cumplita, mai ales ca, multi dormind la momentul respectiv, nici nu au apucat sa inteleaga prea bine ce i-a lovit, inainte de a fi proiectati in tavanul aeronavei.

Si cum a inteles ca situatia e destul de grava si ca nu e bine sa incerce sa se opuna fortelor naturii, pilotul a decis sa aterizeze de urgenta, chiar daca mai erau destui kilometri pana in Brazilia. Incidentul s-a intamplat luni si a fost confirmat de catre reprezentantii companiei aeriene careia ii apartine avionul.

393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger