Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gripa. Ministru: nu putem vorbi de declararea unei epidemii/ Ulterior, s-a aflat ca numarul deceselor a ajuns la 48

Gripa. Ministru: nu putem vorbi de declararea unei epidemii/ Ulterior, s-a aflat ca numarul deceselor a ajuns la 48

Autor:

O femeie in varsta de 71 de ani din judetul Ialomita, care a contractat virusul gripal tip B, este cea de-a 48-a victima a gripei din actualul sezon.

 

ministru Gripa. Ministru: nu putem vorbi de declararea unei epidemii/ Ulterior, s a aflat ca numarul deceselor a ajuns la 48Din cate s-a anuntat, joi, din directia Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, pacienta avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata antigripal.

Pana sa se faca acest anunt oficial, derpt urmare la momentul la care se stia ca boala curmase 47 de vieti in tara, ministrul Sanatatii spunea – raspunzand unei intrebari in acest sens – ca nu se pune problema sa se declare epidemie de gripa in Romania. “Este un numar mare de decese, dar nu este peste nivelul pe care specialistii l-au prognozat. Din aceasta saptamana, numarul cazurilor va fi in scadere, deci nu putem vorbi de declararea unei epidemii, n-a fost vorba niciodata”, a precizat Sorina Pintea, joi, de la Parlament.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!