AcasăNewsGripa mai face o victima, Pintea zice ca n-avem epidemie

Gripa mai face o victima, Pintea zice ca n-avem epidemie

Medicii trag din nou semnalul de alarma: leacurile babesti nu folosesc la nimic !

Un adolescent de 17 ani din Teleorman a decedat din cauza virusului. Opt  romani au fost ucisi de virusul H1N1 in ultimele zile, spitale din Capitala si judetene au limitat accesul familiilor pacientilor, iar camerele de garda sunt pline in aceasta perioada din cauza valului de viroze.

Medicii trag din nou semnalul de alarma leacurile babesti nu folosesc la nimic

Ministrul Sanatatii ne asigura ca nu se poate vorbi despre o epidemie de gripa, ci doar de o circulatie mai intensa a virusului gripal. „Nu putem vorbi despre o epidemiei de gripa in acest moment, este vorba despre o circulatie mai intensa a virusului gripal. E adevarat ca spitalele sunt luate cu asalt in acest moment, dar fiecare are posibilitatea sa limiteze vizitele in spital in aceasta perioada. Nu mi s-a adus la cunostinta ca vreun spital sa fi intrat in carantina in acest moment”, a declarat Sorina Pintea la evenimentul de lansare a campaniei de promovare a  vaccinarii cu ROR ( rujeola- oreion-rubeola). Apartinatorii pacientilor nu mai sunt primiti in spitalele Victor Babes si Matei Bals din Bucuresti, pentru ca sunt foarte multi pacienti bolnavi de gripa. Aceeasi masura a fost luata si la spitalul clinic judetean Sibiu, unde este in continua crestere numarul pacientilor suspecti de gripa si a celor diagnosticati cu infectii respiratorii. De la inceputul sezonului s-au imbolnavit 105 oameni, in conditiile in care in aceeasi perioada a anului trecut erau 35 de cazuri. Medicii avertizeaza din nou si spun ca vaccinul este modalitatea de a scapa de virusul gripal, in Romania rata vaccinarii este de doar 8%, iar impostorii  care au pornit campanile anti-vaccinare au destula priza pe retelele de socializare. „Singura masura care poate preveni gripa este vaccinarea. Leacurile babesti, sucurile sunt total inutile, singura preventie este vaccinarea. Sa respectam masurile de igiena suplimentare, sa evitam aglomeratiile, sa purtam masca. Orice om care incepe sa aiba simptome de raceala in primele 24, 36 de ore, o febra, stranut, durere de cap pot fi controlate cu paracetamol, ibruprofen, daca nu se rezolva sa mearga la doctorul de familie”, a explicat  Catalin Apostolescu, purtator de cuvant Institutul Matei Bals.

author avatar
Andrei Coman
112 afisari

1 COMENTARIU

  1. Prioritate zero. Strangerea de semnaturi , avand in capul listei cei 10.000 de parinti ai caror bebelusi AU DECEDAT anul trecut si a celor 100.000 de parinti ai caror bebelusi AU DECEDAT in ultimii 10 ani de guvernare comunista , din cauza lipsei de interes a celor 11 ministrii ai sanatatii care trebuie deferiti justitiei impreuna cu premierii aferenti . Semnaturi din partea pensionarilor care sunt nevoiti sa- si dea ultimul ban la PRIVATI care detin aparatura moderna de imagistica , cumparata tot din cei 8 miliarde euro alocati sanatatii din taxele si impozitele platite tot de noi ROMANII. Nu ne , mira ca ministra sanatatii , cu fata facuta tot pe banii nostrii, minte fara rusine in declaratiile sale in media ca si mentora ei , premierul Dancila la tribuna UE. Reactia parlamentarilor UE a fost pe masura . ROMANII trebuie sa stie ca ROMANIEI i se pregateste aplicarea preverilor art. 7 , ca POLONIEI si UNGARIEI : retragerea finantarii din fonduri europene. Daca Polonia si Ungaria au atras banii europeni la maximum , ROMANIA este codasa . CINE VA AVEA DE PIERDUT ? Daca in vremea comunismului declarat , azi se mimeaza democratia, se proceda la ,,infierarea capitalismului pe cale de disparitie ” , capitalism care azi ne da bani sa putem subzista , este de nenteles reactia inconstienta a comunistilor VOPSITI IN DEMOCRATI. Le amintim celor tineri , carora le este ascuns adevarul istoric , ca atitudinea se azi a comunistilor care conduc tara se aseamana cu ,,PRESTATIA ” guvernului comunist Petru Groza instaurat se Moskova , in timpul secetei din 1946 , cand granele care erau aduse de vapoarele SUA erau , ori refuzate , ori erau date direct economatelor comuniste care aprovizionau membrii PCR. Nu s- a schimbat nimic in Romania , iar comunistii sunt orbi si surzi , tragandu- i cu lozinci comuniste : ,, SOVERANITATE si neamestecul in TREBURILI interne ” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger