AcasăNewsGripa a ucis 35 de romani. Ministrul Sanatatii: Asteptam pentru saptamana viitoare...

Gripa a ucis 35 de romani. Ministrul Sanatatii: Asteptam pentru saptamana viitoare comunicatul INSP

In ziua in care s-a confirmat cel de-al 35-lea deces cauzat de virusul gripal, de la inceputul anului, in Romania, Sorina Pintea a mentinut declaratiile facute zilele trecute, pe fondul cresterii numarului de imbolnaviri, ca suntem in pragul unei epidemii de gripa.

Totodata, opinia publica a aflat ca abia zilele urmatoare se va sti daca va fi declarata sau nu epidemia de gripa, ministrul explicand, o data in plus, in ce conditii se poate face acest lucru: „pentru a putea declara epidemie, este nevoie de trei saptamani la rand in care numarul cazurilor diagnosticate sa fie mai mare decat numarul cazurilor estimate”.

„Asteptam pentru saptamana viitoare comunicatul Institutului National de Sanatate Publica, si daca numarul de cazuri diagnosticate va fi mai mare decat cele estimate, atunci vom putea spune ca suntem in epidemie”, a subliniat ministrul Sanatatii, vineri, intr-o conferinta de presa.

Precizarile vin la cateva ore dupa ce s-a anuntat oficial ca un argesean de 40 de ani este cea de-a 35-a victima a gripei. Barbatul avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinat antigripal.

168 afisari

3 COMENTARII

  1. Vai de mama stiintei noastre!
    leac- ceaun de manaliga mirosi abur de la mamaliga 20 min
    Ceai de tei +ceai de pin și muguri de pin 4 cani pe zi infuzia 10 min când privești în zare apa sa aibe culori curcubitacee ? atunci acea esență astupa esofagul ca tămâia.zahar și o felie de lamaie ?. Sirop de brad de 5 x zi.
    Baie calda și somn. Evitați aer rece. Transpirați cât mai mult.

  2. Ați remarcat totuși , și în mod statistic ,care sunt perioadele cu astfel de spețe de epidemii, și peste ce alte statistici economice și sociale se suprapun astfel de „statistici epidemice”, chestiuni de dezechilibre macro-sociale ? Parcă ar fi oarecum „asociate” unor perioade de inflație, unor deficite bugetare mai mari ? Remarcați și că până în 1989 comuniștii vă vorbeau despre „organismul social” ,?
    „O fi de la deficitul bugetar, de la inflație”,”slăbirea organismului social”; apariția bolilor, favorizată de vreme, ?

  3. Ați remarcat dacă în perioadele cu deficite bugetare și inflație crește și nivelul infracționalității ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger