AcasăNewsGripa a facut alte 6 victime. Doua dintre decese, confirmate in Capitala! 

Gripa a facut alte 6 victime. Doua dintre decese, confirmate in Capitala! 

Cele mai recente informatii confirma faptul ca 79 de romani si-au pierdut viata, in actualul sezon de gripa.

Din nefericire, saptamana incepe, asadar, cu informatii ingrijoratoare despre efectele pe care gripa le-a avut in cazul a sase romani – doua dintre victimele virusului gripal fiind din Bucuresti.

Mai nou, dinspre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile aflam ca gripa a curmat vietile a patru femei si doi barbati, cu varste intre 49 si 70 de ani.

Victimele din Capitala sunt o femeie in varsta de 65 se ani, in cazul careia testele au confirmat ca a contractat virusul gripal tip A, si, respectiv, un barbat de 68 de ani, cu virus gripal tip B. Niciunul dintre ei nu fusese vaccinat antigripal, ambii avand, insa, si alte probleme medicale. Cele doua decese au fost inregistrate sambata.

Un alt pacient care a pierit, pe fondul gripei, este un barbat in varsta de 53 de ani din judetul Bihor. Avea virusul gripal tip A, si alte conditii medicale, si nu fusese vaccinat antigripal.

De asemenea, o femeie din judetul Sibiu a murit, la 50 de ani, dupa ce virusul gripal pe care l-a contractat s-a adaugat altor afectiuni pe care le avea si pe fondul unui organism ce nu fusese vaccinat antigripal.

Din pacate, pe lista deceselor cauzate de gripa se adauga si doua victime din judetul Prahova, ambele confirmate cu virus gripal de tip B. Este vorba despre o femeie in varsta de doar 46 de ani, despre care sursa citata precizeaza ca nu se stie sa fi avut conditii medicale preexistente, si, respectiv, o pacienta in varsta de 70 de ani, ambele nevaccinate antigripal.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger