AcasăNewsGrindeanu ii ia banii lui Shaidehh

Grindeanu ii ia banii lui Shaidehh

Sorin Grindeanu si Sevil Shaidehh pe vremea cand PSD avea guvern

Sorin Grindeanu a demis toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii si asta pentru a bloca alocarea fondurilor in cadrul programului PNLD 2 de catre Sevil Shaidehh, ministrul Dezvoltarii.

Sorin Grindeanu si Sevil Shaidehh pe vremea cand <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> avea guvern

Premierul renegat de PSD o acuza pe Sevil Shaidehh, ministrul demisionar al Dezvoltarii, ca a dat drumul banilor catre administratia publica doar ”in scopuri politice”. Cum documentele trebuie contrasemnate de secretari de stat din Ministrul Dezvoltarii, Grindeanu i-a demis pe toti in bloc. ”Nu accept ca acest program (PNDL 2) sa fie folosit in scopuri politice si nu am de gand sa tolerez asa ceva si tocmai pentru a inlatura orice umbra de indoiala (…) am semnat astazi ordinele de demitere pentru toti secretarii de stat din Ministerul Dezvoltarii si Administratiei Publice, pentru secretarul general si secretarii generali adjuncti. De astazi, doamna Sevil Shaidehh nu mai poate semna nici dumneai, nici prin interpusi niciun act care sa aiba legatura cu PNDL”, a tunat Grindeanu, grabindu-se insa sa adauge si ca programul PNLD 2 ”va continua curand”. Cu singura diferenta ca, odata scos din scena ministrul de resort, Grindeanu se va putea folosi fondurile in cauza pe post de instrument de santaj. In replica, Sevil Shaideh a anuntat ca intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva lui Sorin Grindeanu, pe care il acuza de ”afirmatii gratuite si mincinoase” la adresa ei.

author avatar
Simona Badulescu
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger