AcasăNewsGrindeanu, externalizat de PSD

Grindeanu, externalizat de PSD

Asaltul dat de Victor Ponta asupra pesedistilor anti-Dragnea l-a convins pe acesta din urma ca este mai bine sa cada la pace cu fostul premier Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu ar putea reveni in <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> dar la mii de kilometri distanta de Liviu Dragnea

Desi a disparut din peisaj la fel de brusc pe cat a aparut, Sorin Grindeanu are in continuare de partea lui majoritatea pesedistilor din Timis – si nu numai. Cum Liviu Dragnea numai de filiale ostile nu are nevoie in aceasta perioada, cand Ponta care da tarcoale parlamentarilor pesedisti ademenindu-i sa vina cu el in noul partid, liderul PSD s-a gandit ca ar fi bine sa se impace cu repudiatul Sorin Grindeanu. Asta in schimbul unei functii de consul al Romaniei intr-o tara tentanta – dar de pace care are si calitatea ca, odata acceptat, va pune mii de kilometri intre Grindeanu si pesedistii dispusi sa se stranga in jurul lui. Chestionat pe tema, Grindeanu a confirmat consumarea unei discutii ”constructive si benefice” intre el si Dragnea, dar a evitat un raspuns transant referitor la posibilitatea numirii sale in fruntea unui consulat: ”Deocamdata plec in Turcia, cu familia, in vacanta”. In plus, fostul premier a declarat ca este interesat de ducerea pana la capat, de catre PSD, a actualului mandat de guvernare a tarii, nu de destramarea partidului – pozitie apreciata mai mult ca sigur de Dragnea. Interesant in contextul Grindeanu ar fi insa sa se afle cum anume crede Liviu Dragnea ca isi va putea securiza domnia asupra filialei PSD Timis din moment ce, chiar si daca reuseste sa-l scoata pe fostul premier din peisaj, tot va ramane pe cap cu Ilie Sarbu (”vataful” pesedistilor timiseni si socrul lui Victor Ponta pe deasupra), un om uns cu toate alifiile politice, spre deosebire de Grindeanu.

author avatar
Simona Badulescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger