AcasăNewsGrindeanu, dupa audierea la DNA: Sunt lucruri pe care pot sa le...

Grindeanu, dupa audierea la DNA: Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot

Dupa mai bine de trei ore de la momentul in care a ajuns in sediul procurorilor, Sorin Grindeanu a iesit de la audieri, subliniind in cateva randuri ca a avut „calitate de martor” in cazul de fata.

Fostul premier nu a dorit cu niciun chip sa spuna exact despre ce dosar e vorba – despre care a sustinut, la un moment dat, ca nu stie daca e vorba despre unul nou sau mai vechi. „Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot (…) amanunte din dosar nu pot sa le comunic si nici nu vreau”, s-a rezumat sa spuna Grindeanu.

Chiar si asa, fostul sef al Guvernului a negat ca audierea sa ar avea legatura cu plangerea depusa la adresa fostului SGG Busuioc, spunand, totodata, ca nu a semnat pentru case nationalizate. Pe scurt, a cam demontat cele doua variante vehiculate in spatiul public dupa ce s-a aflat ca avenit la DNA in porivinta posiiblei cauze in care sa fi fost audiat.”Nu e cazul, nu despre asta e vorba, eu cat am fost viceprimar n-am avut in coordonare aceasta activitate, cea de patrimoniu a orasului Timisoara, asa ca nu e cazul”, a subliniat Sorin Grindeanu.

sursa foto: captura video B1 Tv

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger