Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Grindeanu, dupa audierea la DNA: Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot

Grindeanu, dupa audierea la DNA: Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot

Autor:

Dupa mai bine de trei ore de la momentul in care a ajuns in sediul procurorilor, Sorin Grindeanu a iesit de la audieri, subliniind in cateva randuri ca a avut “calitate de martor” in cazul de fata.

 

grind Grindeanu, dupa audierea la DNA: Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu potFostul premier nu a dorit cu niciun chip sa spuna exact despre ce dosar e vorba – despre care a sustinut, la un moment dat, ca nu stie daca e vorba despre unul nou sau mai vechi. “Sunt lucruri pe care pot sa le declar si altele pe care nu pot (…) amanunte din dosar nu pot sa le comunic si nici nu vreau”, s-a rezumat sa spuna Grindeanu.

Chiar si asa, fostul sef al Guvernului a negat ca audierea sa ar avea legatura cu plangerea depusa la adresa fostului SGG Busuioc, spunand, totodata, ca nu a semnat pentru case nationalizate. Pe scurt, a cam demontat cele doua variante vehiculate in spatiul public dupa ce s-a aflat ca avenit la DNA in porivinta posiiblei cauze in care sa fi fost audiat.”Nu e cazul, nu despre asta e vorba, eu cat am fost viceprimar n-am avut in coordonare aceasta activitate, cea de patrimoniu a orasului Timisoara, asa ca nu e cazul”, a subliniat Sorin Grindeanu.

sursa foto: captura video B1 Tv
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-06-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!