AcasăNewsGreva in Spania, zboruri anulate

Greva in Spania, zboruri anulate

Protestul sindicatelor companiei Vueling afecteaza 222 de curse

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca joi si vineri este preconizata o greva cu durata de 48 ore, organizata de sindicatul pilotilor companiei aeriene Vueling, care va avea drept consecinta anularea a 222 zboruri.

Protestul sindicatelor companiei Vueling afecteaza 222 de curse

Dupa ce au fost anulate 116 zboruri programate pentru data de 3 mai, urmeaza ca astazi sa fie anulate alte 106 curse. MAE recomanda cetatenilor sa contacteze direct compania Vueling, prin datele de contact de pe pagina www.vueling.com, pentru mai multe informatii, respectiv pentru preschimbarea biletelor deja rezervate. De asemenea, ministerul precizeaza ca cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Madrid, +34917344004, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta.
Cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta au la dispozitie si telefonul de permanenta al Ambasadei Romaniei in Regatul Spaniei: +34649656032. Cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie  si aplicatia „Calatoreste in siguranta” (disponibila gratuit in „App Store” si „Google Play”), care ofera informatii si sfaturi de calatorie.

author avatar
Bogdan Borcea
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger