AcasăNewsGrav accident, soldat cu un mort si cinci raniti: o masina s-a...

Grav accident, soldat cu un mort si cinci raniti: o masina s-a lovit de un autobuz

Martorii au apelat de urgenta 112, cerand ajutor pentru victimele unui accident rutier violent in care viata unui baiat in varsta de doar 20 de ani a fost curmata in doar cateva clipe. Alte cinci persoane au suferit diferite traumatisme, in urma accidentului ce a avut loc vineri dimineata, pe o sosea din Bihor.

Din primele informatii reiese ca autoturimul condus de tanar a ajuns pe sensul opus de mers si s-a izbit de un autobuz. La bordul acestui autovehicul se aflau mai multe persoane care se indreptau spre municipiul Oradea.

Din cauza faptului ca impactul a fost foarte puternic, iar masina in care se afla s-a transformat intr-un morman de fiare, ranile suferite de conducatorul auto au fost atat de grave, incat i-au cauzat moartea. Eforturile medicilor de a-l readuce la viata au fost sortite esecului. Potrivit ebihoreanul.ro, alti doi tineri aflati in autoturismul respectiv, dar si trei pasageri ai autobuzului de care s-a izbit masina au fost raniti, avand nevoie de ajutorul doctorilor.

Cauzele producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite de catre oamenii legii, in cadrul unei investigatii desfasurate la locul tragediei.

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger