AcasăNewsGrav accident pe DN7, in Arges: Doi morti, trei raniti si trafic...

Grav accident pe DN7, in Arges: Doi morti, trei raniti si trafic rutier blocat

Accident grav, luni dimineata, in judetul Arges. Doua persoane si-au pierdut viata si trei au fost ranite in urma unui carambol produs pe DN7 Pitesti – Ramnicu Valcea, la iesirea din Draganu catre Valcea. La aceasta ora traficul in zona este blocat.

In accident au fost implicate un autoturism Dacia, un camion cu remorca, o cisterna, un trailer care transporta autovehicule si un tir. In urma coliziunii, doi soti, pasageri in Dacia, au murit, iar un alt barbat aflat in acel autoturism a ajuns la spital in stare grava. De asemenea, alti doi soferi ale vehiculelor implicate in carambol au fost raniti si au fost transportati Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

La locul accidentului au sosit de urgenta echipaje de descarcerare, dar si ambulante SMURD, pentru a le acorda primul ajutor ranitilor. Din primele date ale politistilor arata ca accidentul s-ar fi petrecut din cauza unei depasiri neregulamentare a soferului din Dacia.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, in urma accidentului, traficul rutier pe DN 7 Pitesti – Ramnicu Valcea, in localitatea argeseana Draganu este blocat pe ambele sensuri. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger