AcasăNewsGrav accident pe DN 13: o tanara a murit, alte doua persoane...

Grav accident pe DN 13: o tanara a murit, alte doua persoane au fost ranite

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Lovitura grea pentru o familie aflata intr-o masina implicata, miercuri, intr-un cumplit accident, produs pe DN 14, pe raza judetului Brasov.

La volan se afla o tanara in varsta de 36 de ani. Din motive ce urmeaza sa fie stabilite de catre politistii care au deschis o ancheta in acest caz, soferita a pierdut controlul volanului, intr-o curba, iar autoturismul pe care il conducea a ajuns pe sensul celalalt de mers, izbindu-se de un alt autovehicul, care rula regulamentar.

Impactul a fost atat de puternic, incat femeia a pierit pe loc, potrivit monitorulexpres.ro. Barbatul sau a fost ranit grav si a avut nevoie de ajutorul medicilor. Preluat de o ambulanta ajunsa de urgenta la locul accidentului, sotul soferitei a fost dus la spital, pentru ca specialistii sa il ajute sa isi revina. De asemenea, o alta persoana, aflata de aceasta data in autovehiculul lovit de cel condus de tanara, a suferit leziuni, insa nu de natura sa ii puna viata in pericol. Medicii au transportat si aceasta victima la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger