AcasăNewsGrav accident pe DN 1, in Cluj: o masina s-a rasturnat!

Grav accident pe DN 1, in Cluj: o masina s-a rasturnat!

Experienta traumatizanta penturu pasagerii aflati intr-o masina implicata intr-un accident grav, pe drumul national 1, pe raza unei localitati clujene, dar si pentru amrtorii la cumplitul eveniment rutier.

Totul s-a intamplat duminica dupa-amiaza, cu putin inainte de ora 15, pe DN 1 (E 60), drum ce leaga Cluj Napoca de Huedin, mai precis la iesirea din localitatea Gilau. Un autoturism oin care se aflau trei persoane s-a lovit de un cap de pod, inainte de a se rasturna pe marginea drumului. Din nefericire, in urma impactului violent, o femeie aflata pe scaunul din dreapta fata al autovehiculului a pierit, ca urmare a ranilor suferite, potrivit stiridecluj.ro. Victima avea 38 de ani.

In autoturismul se mai afla si o fatam din cate se pare fiica femeii. Atat soferul, cat si minora au avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind traumatisme.

Cauzele exacte ale producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite de catre politistii de la Rutiera, ajunsi la locul impactului. Accidentul a cauzat ingreunarea circulatiei in zona situata la iesirea din localitatea clujeana Gilau, spre Capusu Mare, masinile ruland pe un singur fir, alternativ, precizeaza Infotrafic.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger