AcasăNewsGrav accident in Teleroman: un om a murit. 9 persoane ranite, duse...

Grav accident in Teleroman: un om a murit. 9 persoane ranite, duse la spital

Salvatorii teleormaneni au intrat in alerta, mobilizandu-se pentru a ajunge cat mai rapid la locul unui accident grav, ce a avut loc intre localitatile Bujoreni si Draganesti. Aproape doua ore au durat procedurile de salvare in cazul celor 15 persoane implicate in nedoritul eveniment rutier.

Un microbuz destinat transportului persoane, in care se aflau 12 oameni, si un autoturism s-au ciocnit, joi dimineata. A fost declansat Planul Rosu de interventie, dat fiind numarul mare al victimelor. IGSU a anuntat ca soferul autoturismului a murit pe loc. Alte 9 persoane au fost duse la spitale din Capitala si Alexandria. Alte cinci victime ale accidentului, care au suferit rani minore, au primit ingrijiri de la personalul de pe salvarile ajunse la locul accidentului si nu au mai avut nevoie de transport la spital, pentru alte investigatii medicale, din cate indica aceeasi sursa.

La locul accidentului au ajuns ambulante – de la SAJ si SMURD, echipaje de descarcerare si pompieri, dar si o autospeciala pentru victime multiple si un elicopter de la SMURD.

sursa foto: facebook/IGSU, ISU Teleorman

author avatar
Cristina Stefan
144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger