AcasăNewsGrav accident in Galati: Microbuz izbit de un autoturism - 7 raniti

Grav accident in Galati: Microbuz izbit de un autoturism – 7 raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Momente de groaza pentru soferul si cei 27 de pasageri aflati la bordul unui microbuz care se indrepta spre Galati dinspre localitatea Vasile Alecsandri. Vehiculul destinat transportului de persoane a fost lovit, in plin, de un autoturism. In urma impactului, sapte  oameni au fost raniti si au ajuns la spital.

Cele sase victime din microbuz, dar si soferul autoturismului au primit primele ingrijiri de la medicii de la ambulantele ajunse la locul accidentului, iar apoi au fost transportate la Galati, la spital, pentru investigatii suplimentare. Ranile acestora nu sunt de natura sa le puna viata in pericol. „A aparut de dupa curba, direct in fata mea. Nu l-am putut evita si ne-am ciocnit frontal”, a povestit soferul microbuzului, pentru viata-libera.ro. Din imaginile surprinse la fata locului, se vede ca Loganul a fost puternic avariat in urma impactului.

In urma producerii accidentului, circulatia in zona a fost ingreunata. Politistii au ajuns la locul impactului rutier si au demarat o ancheta, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. O prima ipoteza e aceea ca soferul autoturismului nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger